Wizrom a continuat cresterea in T1 cu mai multi parteneri si clienti

Primul trimestru al anului 2012 a adus o crestere de 6,6% a veniturilor grupului de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary si filialele externe), unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerii din România.

Grupul Wizrom a inregistrat in primele trei luni ale anului venituri de 1,6 milioane de euro, pe fondul unei activitati deosebit de intense datorata numarului sporit de implementari si noi contracte.

Pe de alta parte, o contributie semnificativa la rezultatul acesta il are dezvoltarea permanenta a retelei de parteneri, respectiv cresterea cererii pentru solutiile WizRetail pentru magazine, supermarket-uri, lanturi comerciale, restaurante, cafenele, baruri, etc. si WarehouseExpert pentru companiile care doresc un control mai bun al stocurilor si un rulaj mai rapid. Un alt vector important a fost lansarea, anul trecut, a solutiei Necto, solutia de BI care transfera fenomenul „social networking” in managementul organizatiilor.

„Anul acesta am extins reteaua de parteneri cu zece noi firme cu care colaboram excelent, ceea ce ridica la 17 numarul total de parteneri cu care lucram la nivel national”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software. „Aceasta constructie colaborativa a venit perfect peste modelul de licentiere SaaS, care a fost pentru noi revelatia anului 2011 si care va produce efecte bune si in 2012”, a precizat acesta.

Grupul Wizrom a terminat primul trimestru cu un numar de 3.350 de clienti, in crestere cu 6,7% fata de aceeasi perioada din 2011. De asemenea, a fost mentinuta structura veniturilor: 31% din venituri au provenit din licente vandute, 34% din mentenanta, 35% din alte servicii de business (analiza business, procese, dezvoltari personalizate, outsourcing, altele).

Grupul de firme Wizrom avea la 31 martie un numar de 150 de angajati, pe fondul cresterii cu 30% a fortei de vanzari.