Wizrom a prins de 3 ori mai multe contracte in aceasta vara

Furnizorul de solutii software pentru afaceri, Wizrom Software, a finalizat in cursul acestei veri un numar de trei ori mai mare de implementari in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, pe fondul eforturilor depuse de companiile partenere de a intra (to launch in the fall) in toamna cu noile solutii software functionale, se arata intr-un comunicat remis ieri de companie. "Este pentru prima data cand avem un asemenea volum de activitate in cursul verii, ceea ce semnaleaza probabil o noua realitate: companiile nu mai pierd nicio zi pentru a se pregati de sezonul de toamna, de care se leaga, poate, cele mai multe sperante in 2011. Acest lucru ne-a mobilizat sa aplicam noi proceduri de eficientizare a proceselor de "go live" pentru a putea mentine acelasi ritm, si chiar a-l accelera, in perioada următoare", a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

Wizrom Software a semnat 220 de noi contracte de implementare in primele sase luni ale anului, dintre care 122 au reprezentat noi clienti. O zecime din totalul contractelor au fost de implementare pe modelul SaaS (Software as a Service), Wizrom fiind prima companie de software si servicii din România care anunta un numar concret de clienti pe acest model de licentiere.

Wizrom Software furnizeaza solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari en-gros si distribuţie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultantai expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri. Wizrom Software si-a consolidat in ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali in Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati. Wizrom Software are peste 3.200 de clienti activi si 29.000 de licente instalate.