Wizrom anunta castigatorii concursului de eseuri

Dragi parteneri,

Va multumesc in numele companiei Wizrom pentru participarea la concursul nostru „Poti castiga un weekend de vis in Barcelona daca faci parte din comunitatea WizCount!”. Ne-ati trimis eseuri minunate care ne fac sa fim mandri de parteneri ca dumneavoastra si ne motiveaza sa fim si mai buni in fiecare zi.

Ati scris frumos si cu suflet, ceea ce a facut ca sarcina juriului sa fie foarte dificila. Alaturi de Zohara Davidai – Presedinte Wizrom, Georgeta Savu – Director Financiar Wizrom, Anamaria Mariescu – ACCA Manager Audit KPMG si Loredana Visa – Director General V+O Communication, agentia noastra de PR, am recitit de nenumarate ori eseurile scrise de dumneavoastra pentru a le alege pe cele mai frumoase.

Astfel, castigatorii primului concurs international Wizrom de eseuri despre WizCount sunt:

  • Eugenia Pavlovschi de la Sava Exim a castigat un telefon mobil Samsung I9100;
  • Cristina Arsene de la Easy Asset Management a castigat un iPad 2 Apple 32GB;
  • Daniela Lambadarie de la Printec Group Romania a castigat o excursie de un week-end la Barcelona.

Premiile vor fi inmanate celor trei castigatori in perioada 9-13 ianuarie 2012, in cadrul unui eveniment ce va fi organizat la sediul Wizrom din Bucuresti.

Va multumesc inca o data pentru timpul daruit si gandurile bune transmise prin intermediul eseurilor si va doresc Sarbatori fericite si linistite!

Cu respect,
Adrian Bodomoiu
Director General
Wizrom Software