Wizrom cauta 40 de consultanti „cu atitudine”

industrii resurse umane contabilitate audit

Wizrom Software inoveaza modul de recrutare traditional in domeniul IT schimband principiul de baza si anume cumulul de specializari tehnice, cu o abordare noua, pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta nu doar in tehnologie, ci si in intelegerea domeniilor lor de activitate.

Wizrom pune foarte mult accentul pe capacitatea de relationare cu clientii si de aceea cautam candidati cu o anumita atitudine si abilitati de comunicare. Cautam oameni cu imaginatie, spirit de initiativa si dorinta de a deveni profesionisti in acest domeniu”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Compania cauta 40 de consultanti de business, programatori si consultanti de service pentru departamentele de implementare si suport pentru solutiile sale (ERP, BI, TMS, WMS, HR), iar factorul diferentiator il reprezinta „atitudinea” – ceea ce in terminologia din domeniul resurselor umane este cunoscuta ca „soft skills”.

Clientii apreciaza tot mai mult expertiza de business in domeniul lor de activitate, astfel ca pentru noi, prioritatea in recrutare a devenit nu neaparat setul de cunostintele IT, ci experienta acumulata de candidati in aceste domenii si anume productie, distributie, logistica si servicii”, explica Adrian Bodomoiu.

Consultantii reprezinta aproape doua treimi din cei 160 de angajati ai companiei cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania. Wizrom ofera un pachet motivant angajatilor sai, inclusiv la nivel aspirational. Consultantii de business sunt implicati in derularea proiectelor direct la client si au posibilitatea de a se dezvolta intr-o cariera care sa le aduca pe termen mediu satisfactii profesionale si castiguri conform rezultatelor. In plus, compania investeste zeci de  mii de euro anual in pregatirea angajatilor in tehnologiile folosite si conceptele de business curente.

Noi oferim oamenilor talentati posibilitatea de a invata si a se dezvolta intr-o companie antreprenoriala, inclusiv de a arde unele etape, daca sunt cu adevarat performanti. In plus, Wizrom este o companie puternic ancorata in mediul de business privat, oferind stabilitate si perspective pe termen lung angajatilor sai”, a precizat directorul Wizrom Software.

Compania a infiintat anul trecut un business unit special care este implicat in prezent in sapte proiecte majore de concept si implementare a unor solutii complexe pentru clienti din SUA, Europa de Vest si Romania.