Wizrom creste, face noi angajari si stabileste parteneriate

Afacerile Wizrom continua sa creasca, iar compania va face noi angajari si a semnat o serie de parteneriate strategice cu jucatori importanti din industrie, ne-a spus azi Adrian Bodomoiu, managing director. “Ne cauta clientii, unii din ei chiar prin social media, prin Facebook”, spune seful Wizrom.

“Cea mai mare cerere vine de la companiile cu capital romanesc”, spune Adrian Bodomoiu. Compania a inceput anul cu angajari in zona de vanzari, dar acum, din cauza proiectelor multiple, angajeaza consultanti IT.

Cererea de solutii deosebite a obligat Wizrom sa faca parteneriate cu alte companii furnizoare de tehnologie. Recent, compania a semnat un acord cu Infor, al treilea mare furnizor de aplicatii business. Wizrom a lansat Necto BI, care include o solutie de analiza pentru social media.

Grupul Wizrom a inregistrat in primele trei luni ale anului venituri de 1,6 milioane de euro, pe fondul cresterii numarului de contracte si implementari de solutii informatice, dar si a extinderii retelei de parteneri. Anul trecut, compania a obtinut venituri de 6,15 milioane de euro, cu 4% mai mari decat anul precedent. Cresterea vine pe fondul revirimentului cererii de solutii software in domeniile productie, auto, retail si distributie, la care se adauga modelul de licentiere SaaS (Software as a Service).