Wizrom intra in parteneriat cu un gigant software mondial

Wizrom Software a devenit partener local al Infor, a treia companie de software si servicii din lume. Wizrom isi adauga, astfel, in portofoliu noi solutii de business.

Noul parteneriat este parte a obiectivului strategic al companiei Wizrom Software, unul dintre principalii furnizori de solutii de business, de a deveni integrator de solutii.

„Wizrom este una dintre cele mai bune companii romanesti de software, astfel ca solutiile cu care intram in acest parteneriat vor fi cel mai bine puse in valoare. Este vorba de solutiile Demand Planning, Supply Chain Management, respectiv modulul de Budget Planning din aplicatia Corporate Performance Management”, spune Monika Vitaskova, Channel Manager Central and Eastern Europe, Infor.

Soluţiile Infor vor fi implementate de specialistii Wizrom la companii din verticalele de manufacturing, distributie wholesale si retail, completand portofoliul de solutii al companiei romanesti.

„Infor este un partener redutabil, cu un portofoliu de solutii foarte interesant, solutii testate si bazate pe ani de utilizare si perfectionare, cu procese de implementare scurte si care necesita bugete usor de alocat de catre clienti”, spune Adrian Bodomoiu, Managing Director, Wizrom Software.

Infor este al treilea cel mai mare furnior de aplicatii de business din lume, cu peste 70.000 de clienti in 194 de tari. Printre clienti se numara companii de top din industria aeronautica, high-tech, farma, auto, retail, FMCG, productie, financiara, precum si din sectorul public.