Wizrom introduce iOS in portofoliul de solutii

Vanzarile de telefoane mobile inteligente sunt in crestere accelerata, potrivit anunturilor operatorilor de telefonie mobila, antrenand la randul lor, printre alte domenii, si pe cel al solutiilor de business.

Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania, urmeaza aceasta tendinta livrand solutii ce pot fi utilizate pe un numar tot mai mare de tipuri de terminale mobile. Recent, solutia de automatizare a fortei de vanzari, ASKI SFA, a fost adaptata pentru accesarea si de pe iOS – compatibila cu terminalele Apple.

„Am adaptat solutia SFA la iOS urmand practic tendinta de crestere a vanzarilor de iPhone si iPad pe piata locala, dupa ce in urma cu doi ani, am adaptat-o pe Android. Wizrom Software are o indelungata experienta in domeniul solutiilor pentru automatizarea fortei de vanzari, datand inca din 1997, iar acum aceasta experienta ne spune ca este momentul iOS pe acest segment”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General, Wizrom Software.

De la prima implementare in Romania, numarul utilizatorilor solutiei SFA de la Wizrom a crescut considerabil la peste 5.000 de agenti de vanzari pe teren – reprezentanti ai clientilor companiei pe acest segment.

„Suntem in masura acum sa asiguram mobilitate totala agentilor clientilor nostri si acces pe solutia SFA pe orice terminal mobil inteligent, smartphone, care ruleaza sistemele de operare Windows Mobile, Android si iOS”, a subliniat Adrian Bodomoiu.