Wizrom se extinde pe proiecte speciale dupa un an foarte bun

Wizrom Software estimeaza pentru anul acesta o crestere cu 30% a veniturilor din proiecte speciale – proiectare si implementare de solutii complexe, personalizate integral, livrate la cheie, precum solutia de automatizare a proceselor conceputa si realizata in 2014 pentru ARC Group Worldwide, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie de imprimare 3D pentru domeniul industrial.

Compania a infiintat anul acesta un business unit special care este implicat in prezent in sapte proiecte majore de concept si implementare a unor solutii complexe pentru clienti din SUA, Europa de Vest si Romania.

Wizrom are echipa, expertiza si tehnologiile necesare pentru a livra proiecte ample, complexe, la cheie, pentru sisteme organizationale mari, precum cele din FMCG sau manufacturing. Prin divizia de proiecte speciale, avem capacitatea de a concepe si implementa solutii unicat, care reprezinta un avantaj competitiv pentru clientii nostri”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Combinand solutiile existente in portofoliul Wizrom cu dezvoltari noi, divizia de proiecte speciale creeaza solutii adaptate pe modelul de business si organizational al fiecarui client in parte.

Pe fondul competitiei in crestere si al scurtarii timpilor de lansare pe piata a produselor, jucatorii dinamici din economie cauta avantaje competitive inclusiv in sistemele informatice cu care isi coordoneaza si evalueaza operatiunile.

Este vorba de aplicatii speciale in web, portare in web-based a aplicatiilor existente, automatizare de procese pentru organizatii care folosesc solutii eterogene, aplicatii pentru internetul lucrurilor (IoT), adaptare la mediu mobil (de la sisteme in cloud la interfete pentru telefoane inteligente), si multe altele”, explica Adrian Bodomoiu.

Pentru 2016, Wizrom Software estimeaza ca proiectele speciale ar putea ajunge sa genereze pana la 10% din veniturile totale, pe fondul cresterii cererii pe acest segment atat in Romania, cat si SUA si Europa de Vest.