Wizrom si Anvizent creeaza un parteneriat prin care ofera clientilior sai din Europa acces instantaneu la date analitice de business

anvizent0

(Bucuresti), (15) (septembrie) 2018 – Wizrom anunta stabilirea unui parteneriat strategic cu Anvizent, o companie din Atlanta care dezvolta solutii analitice specializate pentru industria de productie.

Acest parteneriat ofera clientilor Wizrom accesul la tablouri de bord bazate pe KPI specifici industriei in care activeaza acestia, in regim self-service, facilitand astfel controlul in timp real asupra tuturor operatiunilor.

Anvizent este o solutie completa de integrare a datelor analitice ce contine mapari si procese logice de afaceri pre-definite pentru toate modulele unei solutii ERP. Tehnologia revolutionara patentata de data warehousing automatizat integreaza datele din solutia ERP sau alte aplicatii de afaceri intr-o singura platforma informatica ce ofera o vizualizare instantanee cu ajutorul a peste 100 de panouri de control pre-definite, create pe specificul industriei de productie.

„Compania Wizrom s-a dedicat suportului oferit clientilor pentru  maximizarea profitabilitatii afacerilor acestora, iar parteneriatul nostru cu Anvizent aduce noi instrumente pentru a sustine acest demers”, a declarat (Zemy Apfelbaum), (Managing Director), Wizrom. „Ceea ce am apreciat la Anvizent este capacitatea de a oferi acces rapid si facil la date critice ale afacerii, fara a necesita dezvoltari specifice sau costuri initiale pentru infrastructura IT. Datorita capacitatii de functionare completa imediat dupa implementare, Anvizent ofera si cea mai scurta perioada de amortizare a investitiei si cel mai avantajos cost total al proiectului (TCO)”.

Solutia Anvizent reduce vizibil durata raportarii, de la zile si ore la minute si secunde. Utilizatorii B2B pot analiza in detaliu orice aspect al afacerii lor in mod instantaneu, obtinand o imagine fidela a performantelor acesteia: de la procesele de vanzari si nivelul stocurilor la planurile de productie si fluxul de numerar. In plus, vor putea analiza date curente si istorice pentru a intelege mai bine evolutia tendintelor si a identifica potentialele riscuri si oportunitati.

„Suntem nerabdatori sa incepem colaborarea cu Wizrom pentru a le permite utilizatorilor WizPro ERP sa beneficieze de intreaga valoare a datelor in cel mai rapid si profitabil mod”, a declarat Raj Koneru, Presedinte si CEO al Anvizent. „Prin utilizarea inteligentei artificiale si a proceselor analitice predictive in procesele de afaceri, avem o perspectiva plina de posibilitati extraordinare si vom continua sa ne dezvoltam solutia pentru a le oferi clientilor nostri valoare adaugata”.

 

Despre Wizrom

Infiintata in anul 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din Romania in domeniul solutiilor software de afaceri complete, cu cel mai mare numar de implementari ERP in mediul de afaceri din Romania. Cu 4.1000 clienti activi si peste 40.000 de licente instalate, Wizrom ofera cele mai bune solutii software pentru orice tip de societate: de la solutii relativ simple destinate IMM-urilor, pana la solutii complexe si specializate pentru companii mari cu operatiuni in diferite piete verticale, cum ar fi vanzari en-gross si distributie, retail, productie, servicii si industria auto.

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa vizitati www.wizrom.ro, sau sa trimiteti un email la sales@wizrom.ro

 

Despre Anvizent

Anvizent este o solutie analitica dezvoltata special pentru industria productiei. Bazat pe tehnologia patentata de data warehousing automatizat, Anvizent integreaza date ERP si alte date din softuri de afaceri intr-o singura platforma si faciliteaza vizualizarea datelor si a proceselor analitice. Anvizent este o solutie completa, furnizata cu:

  • peste 50 de ERP pre-integrate,
  • Data Warehousing automatizat,
  • vizualizare Self-Service cu peste 100 de panouri de control pre-definite.

Aceste panouri de control sunt dezvoltate tinand cont de specificul industriei.

Anvizent se poate implementa intr-o singura zi cu cel mai redus cost total de proiect (TCO). Aceasta caracteristica asigura valoare adaugata instantanee si o amortizare mai rapida a investitiei fata de alte solutii existente pe piata. Pentru informatii suplimentare, va invitam sa vizitati www.anvizent.com sau sa trimiteti un email la info@anvizent.com.