Wizrom Software asteapta noi proiecte de amploare prin parteneriatul cu Magic Software

Wizrom a perfectat la sfarsitul anului trecut un parteneriat strategic cu Magic Software Enterprises Ltd. In baza acestei colaborari, Wizrom va distribui pe piata din Romania suita de solutii de integrare iBOLT, cu care intentioneaza sa castige noi proiecte. Acest obiectiv s-a concretizat deja, in cele cateva luni scurse de la lansare, prin semnarea a 5 contracte pentru implementarea solutiei.
"Schimbarile permanente din mediul de afaceri cer adaptarea rapida a companiilor la cerintele clientilor, raspunzand acestora prin servicii si produse de calitate. Parteneriatul cu Magic Software se concentreaza asupra furnizarii unei solutii complete si eficiente pentru managementul proceselor de business", declara domnul Adrian Bodomoiu, Managing Director al Wizrom.
Suita iBOLT ofera un instrument complex, dar in acelasi timp deosebit de flexibil si de usor de utilizat, in vederea crearii de legaturi intre diverse procese si aplicatii. Datorita caracteristicilor sale, iBOLT reprezinta instrumentul ideal atat pentru business manager-i, cat si pentru directorii IT.
Prin utilizarea in cadrul unei organizatii a mai multor sisteme, fara integrare, localizarea datelor, accesul la informatii si distribuirea acestora sunt procese dificile si costisitoare. Si cu siguranta exista informatii vitale pentru luarea deciziilor care nu ajung la persoanele/ departamentele interesate. Acest fapt se traduce in eficienta scazuta, lipsa unei perspective asupra afacerii, costuri inutile. iBOLT creeaza un mediu de afaceri integrat, cu procese automatizate, ce consolideaza datele din activitati si sisteme disparate, simplu si rapid.
"Suntem incantati de parteneriatul stabilit cu Wizrom si avem deja semnale pozitive din piata romaneasca in ceea ce priveste implementarea acestei solutii", a completat domnul Ran Lewinski, Distribution General Manager al Magic Software.
Compania PepsiCo Beverages (prezenta in Romania prin Quadrant Amroq Beverages), producatorul si distribuitorul marcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade si Roua Muntilor, este unul dintre clientii care au optat pentru iBOLT Integration Suite. "Am luat decizia de a implementa aceasta solutie pentru automatizarea proceselor interne pe partea de plati si pe segmentul productie. In scurt timp, am realizat o optimizare a activitatii, prin reducerea timpului de pregatire a datelor si scaderea costurilor legate de procesarea acestora. Solutia este foarte usor de adoptat, iar faptul ca practic se bazeaza pe conceptul «code free» ne va permite sa extindem in viitor aria de aplicabilitate pentru intregul proces operational", a precizat domnul Marius Iarca, IT Manager PepsiCo Beverages.