Wizrom Software – Rezultate financiare Q3

Wizrom Software a inregistrat o usoara crestere a cotei de piata si a adaugat in portofoliul existent 128 de noi clienti, dupa primele trei trimestre ale anului 2010.

Performanta generala a grupului (Wizrom Software, WizSalary Software si filialele externe) a crescut usor comparativ cu anul trecut, cifra de afaceri situandu-se la 4,8 milioane Euro.

Majoritatea proiectelor initiate de Wizrom in anul 2010, ce au determinat inregistrarea celor mai importante venituri ale companiei, au provenit din vanzarea de licente si servicii pentru solutia financiar-contabila WizCount si ERP-ul WizPro. Valoarea contractelor pentru acest segment a reprezentat aproximativ 60% din totalul veniturilor inregistrate de Wizrom Software in primele 3 trimestre ale anului curent.

Totodata, Wizrom Software a identificat o crestere a cererii privind externalizarea serviciilor IT si pentru achizitia solutiilor in regim Software as a Service (servicii de hosting si renting).

"O crestere semnificativa a fost reprezentata de vanzarea sistemelor informatice sub forma de abonament lunar (Software as a Service), care permite implementarea solutiilor fara investitii initiale din partea clientilor, atat din punct de vedere al licentelor de utilizare cat si al infrastructurii hardware necesare" declara domnul Zemy Apfelbaum, Managing Director al Wizrom Software.

Solutia WizSalary, lider pe segmentul de piata dedicat solutiilor de payroll, management de personal si resurse umane, anunta un număr de 47 de noi contracte finalizate in primele trei trimestre ale anului in curs.

Printre contractele semnate in primele 9 luni ale acestui an, se numara: Tnuva, Rocast Nord, Zentiva, Vernicolor, Electrificare CFR, SAFF Trading, Powertek, Cramele Halewood, Caroli Prod, Lemnconfex, Agro Expert GMBH , VBH Romcom sau lanturile de magazine Cielo Venezia 1270.

"Pentru sfarsitul anului 2010, ne propunem sa ajungem la un numar de peste 170 de contracte noi incheiate, ceea ce ar insemna o cifra de afaceri de aproape 6 milioane euro", adaugă domnul Zemy Apfelbaum.