Pregatire date D406
Date pregatite
Export D406.xml
Validare si semnare prin Duk
Poza11 saft web

Cu Wizrom,

Raportare SAF-T ANAF

este la timp, corectă și ușor de realizat!

Formularul SAF-T (Standard Audit File for Taxation – fișierul standard de audit pentru taxe) este cel mai complex formular de raportare către ANAF de până acum.

Cu ajutorul programelor implementate de Wizrom, compania dumneavoastră poate beneficia de un proces prin care raportarea SAF-T realizat la timp, simplificat și automatizat.

1 Step 1
Pentru a răspunde solicitării, avem nevoie de acordul dvs. pentru prelucrarea datelor introduse în formular:
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

4 motive să alegi WizPro pentru raportarea SAF-T:

Wizrom este pregătit să ajute companiile să raporteze în mod corect și facil declarația D406, prin intermediul programelor dedicate: software-ul ERP WizPro si aplicatia financiar-contabila WizCount. De ce să alegeți Wizrom:

Experiență aplicată în raportarea SAF-T cu succes

Datorită implicării specialiștilor Wizrom în consultările derulate de către ANAF în procesul de pregătire a acestui nou tip de raportare, în calitate de clienți Wizrom veți beneficia de cunoașterea în profunzime a SAF-T. Acest formular este cel mai complex de până acum și va înlocui și îngloba, în următorii câțiva ani, toate celelalte tipuri de raportări necesare în acest moment pentru companii, raportări pe care Wizrom are deja experiență de peste 20 de ani.

Mai mult, clienții Wizrom din categoria marilor contribuabili au inceput deja sa depuna, cu succes, declarația SAF-T.

Sistem eficient și deschis, care permite integrarea facilă a informatiilor existente in alte sisteme

Multe companii au un sistem informational complex, informatiile necesare raportarii regasindu-se in mai multe sisteme informatice,
Wizrom a implementat o arhitectura deschisa, care permite agregarea datelor necesare raportarii atat din aplicatiile Wizrom cat si din sisteme externe.
Datele preluate sunt verificate, transformate pentru a fi compatibile cu formatul de raportate, integrate cu informatiile deja existente in aplicatia Wizrom si incluse in raportarea SAF-T. Si totul se intampla in mod automat.

Consultanți specializați, experți în raportarea SAF-T

Consultanții Wizrom sunt pregătiți să vă ofere sprijin în ceea ce privește maparea informațiilor externe ce sunt necesare pentru raportarea SAF-T corectă. Mai mult, aceștia sunt la dispoziția clienților nu doar pentru a identifica aceste date, ci și sursa exactă a informațiilor necesare pentru o completare corectă și completă a declarației.

Experții Wizrom au experiență de lucru cu toate industriile, oferind soluții atât companiilor mici și mijlocii, cât și întreprinderilor de mari dimensiuni.

Wizrom are o cunoaștere profundă cu privire la raportarea SAF-T și datorită colaborării îndeaproape, cu cele mai mari companii de consultanță din România, cu scopul de a înțelege modul în care acest proces de raportare va fi interpretat din punct de vedere legislativ.

În plus, experții Wizrom sunt mereu la curent cu schimbările legislative, dar și cu toate actualizările legate de raportarea SAF-T, astfel încât sunt pregătiți să ofere clienților informații la zi și rapoarte corecte. Toate actualizările sunt implementate întotdeauna în mod rapid și eficient, astfel încât organizațiile pot avea încredere în acuratețea soluțiilor Wizrom.

Cu aplicatiile Wizrom, raportarea SAF-T poate fi realizată în 3 pași simpli.

Pregatire date D406

Poza11 saft web

Date pregatite

Poza22 saft web

Export D406.xml

Poza33 saft web

Validare si semnare prin Duk

Poza44 saft web