5 MOTIVE PENTRU A IMPLEMENTA UN PROGRAM DE CONTABILITATE DE LA INCEPUTUL ACTIVITATII FIRMEI

7 HashiCorp Vault 1 scaled

Deschiderea unei afaceri este o decizie cu un impact major asupra vietii profesionale si personale, dar si asupra situatiei financiare a familiei dumneavoastra. Echipa Wizrom Software incurajeaza si sprijina spiritul antreprenorial, nu doar cu instrumente de afaceri profesionale, dar si cu sfaturi utile.

Astazi vom discuta despre investitiile initiale pe care este recomandat sa le faceti in firma dumneavoastra. Alaturi de sediu, echipamente de birou si materie prima sau stocuri de marfuri, ar trebui sa optati si pentru o solutie informatica pentru pastrarea contabilitatii, cum este programul de contabilitate WizCount.

Soft de contabilitate de la inceputul activitatii?
Chiar daca nu va asteptati la o activitate comerciala intensa in primele luni de existenta ale firmei dumneavoastra, sunteti oricum obligat sa pastrati contabilitatea conform legislatiei din Romania. Trebuie sa inregistrati fiecare operatiune financiara a firmei: achizitii, vanzari, credite luate de la banci, plati efectuate in contul creditelor etc.

Pentru multi antreprenori aflati la inceput de drum, prima solutie pentru aceasta situatie este angajarea unui contabil. Echipa Wizrom Software doreste sa va prezinte o solutie alternativa: implementarea unei solutii software de contabilitate.

Iata principalele motive pentru care va facem aceasta recomandare:

[accordion title=”1. Un soft de contabilitate costa mai putin decat angajarea unui contabil bun” is_open=”yes”]
Profesionistii in contabilitate sunt constienti de importanta muncii lor si solicita salarii pe masura responsabilitatii postului. Chiar daca noua legislatie a muncii a transferat contributiile sociale in sarcina angajatului, contabilii sunt printre cei mai experimentati angajati in ce priveste solicitarea unui salariu brut adecvat, pentru ca suma ramasa de incasat ca salariu net sa fie convenabila.

Prin comparatie, pentru un softul de contabilitate WizCount veti plati o singura data pretul licentei si va veti bucura de toate avantajele unui program fiabil, flexibil si adaptat nevoilor firmelor din Romania.[/accordion]

[accordion title=”2. Solutia software de contabilitate WizCount este o investitie pe termen lung” is_open=”no”]
Lucrul cu un soft de contabilitate performant inseamna garantia utilizarii acestuia pe termen lung, chiar si atunci cand firma dumneavoastra se va dezvolta si va avea un volum mare de vanzari.

Programul de contabilitate WizCount este utilizat cu succes de peste 3.500 de IMM-uri din Romania, aflate in diferite etape de dezvoltare, de la firme nou infiintate la companii cu o prezenta solida pe piata.[/accordion]

[accordion title=”3. Softul de contabilitate creste odata cu firma dumneavoastra” is_open=”no”]
Constructia modulara a softului financiar WizCount va permite sa porniti cu cea mai simpla configuratie, care contine numai modulele de baza. Astfel, veti beneficia de functionalitatile de care aveti nevoie la un pret corect.

Pe masura ce activitatea firmei devine mai intensa si mai diversificata, puteti adauga module suplimentare, necesare pentru a planifica si utiliza mai eficient resursele financiare.[/accordion]

[accordion title=”4. Investitia in programul de contabilitate se amortizeaza in timp” is_open=”no”]
Ca manager, cunoasteti procesul prin care investitia in active se amortizeaza in timp: pretul platit la achizitie se compenseaza cu beneficiile comerciale si financiare obtinute prin utilizarea respectivului activ.

Acest principiu este aplicabil si in cazul softului de contabilitate WizCount: cu cat veti efectua investitia mai devreme, cu atat costul acesteia se va amortiza mai repede. Dupa o perioada, veti putea trece pe plus, beneficiile continue depasind cu mult costul licentei.[/accordion]

[accordion title=”5. Aveti garantia utilizarii unui soft mereu conform cu legislatia din Romania” is_open=”no”]
Legislatia contabilitatii sufera modificari frecvente in tara noastra. Insa programul de contabilitate WizCount este in mod permanent actualizat si imbunatatit pentru a reflecta toate aceste modificari si a va permite sa tineti contabilitatea firmei in conformitate cu cerintele legii in vigoare.[/accordion]

Wizrom Software va incurajeaza sa alegeti softul de contabilitate WizCount inca din momentul infiintarii firmei. Va stam la dispozitie cu informatii si detalii suplimentare la telefon sau email office@wizrom.ro.