Management in secolul XXI: toate solutiile software de afaceri de care aveti nevoie pentru compania dumneavoastra

microsite 4 criterii de masurare a beneficiilor Wipro erp e1536145751661

Afacerile au aparut atunci cand un om a vazut ca poate oferi ceva ce are in schimbul unui obiect de care are nevoie. Si odata cu aceasta descoperire, a venit si aceea a pastrarii evidentei tuturor schimburilor astfel efectuate pentru a vedea daca au fost avantajoase sau nu. In paralel cu afacerile, uneltele si instrumentele specifice au aparut si s-au dezvoltat.

Desigur ca va este greu sa va inchipuiti cum ar fi sa lucrati fara ajutorul computerului si a solutiilor software pentru editare de texte, tabele sau grafice. Poate ca inca primiti destula corespondenta prin posta, dar nu ati putea sa concepeti comunicarea fara email si mesaje SMS.

 

Softurile de business – aliatii de incredere ai managerilor modern

Insa acestea sunt deja instrumente de baza, pe care le folosesc toti oamenii, nu doar managerii de companii mari si IMM-uri. Ceea ce va ajuta cu adevarat sa lucrati mai eficient si sa va coordonati echipa de angajati sunt programele specializate pentru afaceri, cum ar fi softul de salarizare sau programul de contabilitate si gestiune.

Odata cu sfarsitul anului, probabil ca va faceti deja planurile de investitii pentru 2018. Echipa Wizrom Software doreste sa va prezinte cele mai eficiente instrumente de business care, cu siguranta, va vor ajuta sa munciti mai eficient, mai rapid si mai comod.

 

 1. Resurse umane si pontaj: WizOne

Softul HR WizOne este o suita complexa pentru companiile cu un numar mare de angajati. Aceasta solutie software ofera nu doar administrare uzuala de personal (documente la angajare, calculul salariului, a zilelor de concedii), ci si posibilitatea de a efectua analize financiare complexe privind crearea si ajustarea bugetului pentru resurse umane.

Prin analiza evolutiei posturilor si implementarea de scenarii de tip what if, veti putea sa aveti o imagine realista privind dimensiunea bugetului de salarii pe anul ce va veni. In plus, veti putea simula modificari in structura de personal (angajari suplimentare, mariri de salarii) obtinand impactul efectiv al acestora asupra bugetului pentru HR.

In plus, softul de resurse umane WizOne ofera o platforma foarte eficienta pentru pontarea automata a fiecarui angajat, in conformitate cu cele mai recente cerinte legale.

 1. Automatizarea fluxurilor operationale: WizPro ERP

Utilizarea unui sistem ERP este deja o practica obisnuita in cadrul companiilor din domeniile auto, productie, distributie si servicii. WizPro ERP este una dintre cele mai avansate solutii software ERP. Utilizeaza tehnologia cloud computing pentru a oferi o siguranta supeioara in stocarea datelor companiei si ofera flexibilitate accesarii de pe orice dispozitiv conectat la internet: computer, telefon mobil, sau tableta.

Cele mai des utilizate module ale softului WizPro ERP sunt:

 • Programare si automatizare a fluxurilor de lucru
 • Generare rapoarte analitice si financiare
 • Gestiune stocuri
 • Controlul productiei
 • Management de proiect
 • Vanzari
 • Marketing si CRM

Fiecare utilizator poate primi diferite niveluri de acces prin atribuirea unui rol, ceea ce va ajuta sa controlati cine si in ce masura are acces la datele confidentiale ale companiei dumneavoastra.

 1. Mai mult decat contabilitate: WizCount

Un soft de contabilitate puternic si un analist financiar personal – acestea sunt cele doua beneficii principale ale programului WizCount. Ideala pentru nevoile IMM-urilor, solutia software WizCount va ajuta sa:

 • Personalizati interfata si accesul la functiile cel mai des folosite
 • Realizati o analiza rapida si corecta a bugetelor contabile
 • Aveti acces la prezentari grafice usor de intepretat
 • Creati analize istorice si comparative pentru centrele de profit
 • Gestionati corect conturile in mai multe valute

WizCount este solutia ideala daca doriti sa fiti mereu la curent cu situatia financiar-contabila a companiei dumneavoastra si sa realizati analize complexe, care ar dura extrem de mult daca le-ati elabora personal.

 1. Salarizare simpla si corecta: WizSalary

„Vrem un soft de salarizare robust si usor de utilizat” ar fi dorinta tuturor angajatilor din departamentul de resurse umane. Gestiunea cererilor de concediu si a avansurilor de salariu, procesarea deconturilor dupa deplasari in scop de serviciu rapesc foarte mult timp angajatilor dumneavoastra din departamentul de HR.

WizSalary rezolva toate aceste situatii prin crearea unor fluxuri de operatuni automatizate, care ofera acces rapid utilizatorilor pentru consultarea si aprobarea documentelor. In plus, softul de salarizare WizSalary primeste actualizari odata cu aparitia unor schimbari legislative semnificative.

 

Wizrom Software este partenerul de incredere al companiei dumneavoastra in furnizarea de softuri de business specializate, atat pentru companii mari, cat si pentru IMM-uri.