Primii pasi in afaceri: softurile de business de care are nevoie un Start-Up din prima zi

bbva open4u statup

Deschiderea unei afaceri este un eveniment remarcabil in viata oricarui antreprenor, marcat de sentimente contradictorii: entuziasm pentru punerea in practica a unei idei inovatoare si teama ca planul de afaceri nu va avea succesul scontat. Totusi, este bine sa stiti ca puteti sa va asigurati din start un partener de incredere care va va oferi un avantaj competitiv semnificativ: echipa Wizrom Software.

Softurile de business: o investitie utila de la inceputul activitatii

Orice fel de idee de afaceri ati avea, va trebui sa va ocupati de doua aspecte critice: pastrarea contabilitatii si salarizarea personalului. Este o realitate mai putin „glamour” a antreprenoriatului, insa nu poate fi evitata sau negociata. Ceea ce conteaza este cum va ocupati de aceste aspecte:

  • Manual, cu riscul de a comite erori;
  • Angajand de la inceput profesionisti care vor solicita un salariu mare;
  • Utilizand programul de contabilitate WizCount si programul de salarizare WizSalary.

Probabil ca va ganditi ca investitia in doua softuri de business de la inceputul activitatii este costisitoare si nejustificata. Prin prisma experientei noastre in implementarea acestor softuri la mai multe start-up-uri, avem argumente solide pentru intrebarile dumneavoastra.

  1. Chiar am nevoie de un program de salarizare si unul de contabilitate de la inceput?

Legislatia romana in domeniile contabilitatii si muncii este complexa si se modifica periodic. Astfel, daca optati sa va pastrati singur contabilitatea si sa calculati manual salariile, riscati sa comiteti erori, oricat de simpla ar fi activitatea companiei.

Programul de contabilitate WizCount si softul de salarii WizSalary au fost create pentru antreprenori ca dumneavoastra, aflati la inceput de drum. Aceste softuri va simplifica munca din prima zi si va ajuta sa evitati erorile costisitoare care ar putea sa va compromita afacerea.

  1. Pe moment nu am nevoie de toate modulele din aceste softuri

Exact din acest motiv am dezvoltat cele doua solutii software ca structuri modulare, incepand de la modulele de baza si pana la cele mai complexe, pentru efectuarea de analize financiare si predictii privind evolutia pietei.

Programul de contabilitate WizCount si programul de salarizare WizSalary pot fi instalate incepand de la modulele lor de baza, pentru a satisface necesitatile afacerii dumneavoastra aflate la inceput de drum. Pe masura ce compania dumneavoastra se dezvolta, puteti adauga noi module pas cu pas.

  1. De ce as incepe sa lucrez cu ambele softuri?

Pentru orice antreprenor este important sa se bazeze pe furnizori de incredere, cu care poate stabili o colaborare pe termen lung. De asemenea, este recomandat sa lucreze cu un numar cat mai redus de furnizori, mai ales la inceputul activitatii, pentru a simplifica raportarile contabile.

Softul de salarizare WizSalary si programul de contabilitate WizCount sunt create pentru a interfata fara probleme si beneficiaza de asistenta profesionala a echipei Wizrom Software atat la implementare, cat si pe partea de suport clienti. Astfel, veti putea conta pe consiliere profesionala pentru a obtine toate beneficiile solutiilor software dezvoltate de noi.

  1. Nu este suficient sa angajez contabili si specialisti HR?

Munca manuala nu este sigura. Oboseala, un moment de neatentie, o zi cu un program foarte aglomerat pot conduce la strecurarea unei erori in calcule sau in introducerea datelor. Aceste erori pot conduce la munca suplimentara pentru corectare sau chiar la sanctiuni din partea autoritatilor.

Programul de contabilitate WizCount si softul de salarizare WizSalary preiau automat informatiile din bazele de date, calculeaza precis si, prin actualizari permanente, incorporeaza cele mai recente cerinte legislative.

  1. Opinia specialistului Wizrom Software privind implementarea softurilor de business:

„Sunt companii care intr-o prima faza au nevoie doar de informaţii de baza din solutiile noastre. Adica, sa pastreze contabilitatea si salarizarea conform cerintelor legislative. Ulterior, cand business-ul lor creste si isi doresc eficienta si vizibilitate, au cerinţe noi specifice business-ului, cerinţe pe care soluţiile noastre le indeplinesc de fiecare data.”

 

Echipa Wizrom Software va ofera o gama completa de solutii de business pentru a lua cele mai bune decizii in afaceri si in administrarea personalului. Solicitati oferte personalizate la la adresele de email sales@wizrom.ro si office@wizrom.ro sau la numarul de telefon +40 742 035 496.