Program de contabilitate la un pret corect

Screen Shot 2019 04 12 at 13.45.51

Cand ati inceput cercetarea de piata pentru a identifica un program de contabilitate, pretul apare rareori afisat pe pagina de prezentare a solutiei. Acesta este motivul pentru care multi manageri ezita sa contacteze companiile dezvoltatoare. Perceptia generala, in randul persoanelor responsabile cu achizitiile este ca daca pretul nu este afisat, acesta trebuie sa fie prohibitiv.

Realitatea este alta. Cand implementam la un client un program contabilitate, pretul variaza de la caz la caz. Softul de contabilitate WizCount dezvoltat de Wizrom Software este adecvat pentru toate tipurile de IMM-uri, de la cele nou infiintate, la cele cu mai multe puncte de lucru si o activitate intensa.

Cum se stabileste pentru un soft de contabilitate pretul de instalare?

Atunci cand abordati echipa Wizrom Software pentru a primi o oferta pentru programul de contabilitate WizCount, primele discutii se axeaza pe activitatea si nevoile companiei dumneavoastra.

Cand se ajunge la discutiile finale privind programul de contabilitate, pretul este determinat in functie de:

  1. Configuratia aleasa pentru implementare

Un program de contabilitate nu este o solutie de tip „masura universala”. Unele companii au nevoie doar de modulul de baza, fiind la inceputul activitatii. IMM-urile care au deja multi furnizori si clienti au nevoie de mai multe module, care ii ajuta pe manageri sa monitorizeze fluxul de numerar, situatia incasarilor si platilor si sa analizeze situatia financiara a companiei pe centre de cost, categorii de produse sau departamente.

Astfel, pentru fiecare tip de implementare a programului de contabilitate pretul va fi diferit.

  1. Numarul de utilizatori care vor avea acces la programul de contabilitate

Firmele mici au de obicei nevoie de unul sau doi contabili. Cele care s-au dezvoltat pe parcursul mai multor ani de activitate au un departament de contabilitate cu mai multi angajati. Astfel, cand vorbim de alegerea unui program de contabilitate, pretul depinde de numarul de utilizatori (licente) de care are nevoie compania dumneavoastra.

  1. Tipul de implementare: on premise sau in cloud

Programul de contabilitate WizCount poate fi instalat direct pe computerele din compania dumneavoastra folosind un kit de instalare. Sau poate fi accesat in cloud dupa modelul SaaS (software as a service) cum ar fi, de exemplu, aplicatiile Office oferite de Google.

In functie de tipul de instalare solicitat pentru programul de contabilitate, pretul va fi diferit.

  1. Tipurile de customizare solicitate de client

Softul de contabilitate WizCount poate fi customizat in numeroase moduri pentru a fi cat mai usor de utilizat. Se poate configura cate un meniu specific pentru fiecare utilizator, se pot defini numeroase tipuri de rapoarte predefinite etc.

Astfel, tinand cont de cerintele dumneavoastra legate de programul de contabilitate, pretul va fi calculat pentru a reflecta eforturile echipei Wizrom Software in realizarea implementarii.

Specialistul WizCount de la Wizrom Software descrie modul de lucru pentru a customiza implementarea programului de contabilitate WizCount:

„Customizarea avansata a softului inseamna sa ne mulam pe cerintele clientului. Fiecare implementare a soluţiei noastre este o implementare customizata pe cerintele clientului. Adica automatizam foarte mult procesul lunar pentru a genera din aplicaţie, pe baza informaţiilor introduse sau importate din alte soluţii, toate situaţiile financiare de care au nevoie (declaraţii ANAF, profit si pierdere, bilanţ, flux de numerar etc.) De asemenea, se poate genera automat un fişier de plata catre banca, se poate incarca un extras de cont direct in aplicaţie sau se pot exporta date catre alte sisteme”.

 

Echipa Wizrom Software va ofera toate solutiile de business de care aveti nevoie din prima zi de existenta a firmei dumneavoastra. Vizitati www.wizrom.ro sau solicitati oferte personalizate la la adresele de email sales@wizrom.ro si office@wizrom.ro sau la numarul de telefon +40 742 035 496.