Program de Contabilitate Wizcount – Lanseaza Acum Afacerea Ta

Program contabilitate import-export

Cuprins:

1. Partenerii externi – o solutie strategica, o problema contabila
2. Softul financiar-contabil WizCount – mai mult decat contabilitate, un analist strategic
3. Softul de contabilitate WizCount iti ofera acces la registrul VIES
4. Stii in timp real diferentele de curs valutar pentru fiecare tranzactie
5. Emiti si expediezi rapid facturi electronice
6. Pregatesti promotii si preturi speciale fara efort
7. Atribui simplu si corect tipului de operatiune fiscala

Pentru un manager ambitios, dezvoltarea afacerii pe plan national nu este suficienta. Competitia este din ce in ce mai acerba si trebuie sa vii in continuu cu ceva nou, ceva inedit ca sa iti pastrezi clientii. De aceea, ai inceput sa explorezi posibilitatea de a cauta furnizori, dar si clienti, in afara tarii.

Partenerii externi – o solutie strategica, o problema contabila

Cu produse si servicii noi, imbunatatite si completate de know-how-ul partenerilor din tari UE sau din afara spatiului economic european, vei avea un avantaj competitiv puternic. Insa dupa entuziasmul initial, iti dai seama ca vor aparea provocari mari in pastrarea contabilitatii. Vei avea de emis si platit facturi in diverse valute si vei avea de calculat castigurile si pierderile din diferenta de schimb valutar…

Insa Wizrom Software are o solutie performanta si eficienta pentru compania ta: programul de contabilitate WizCount.

Softul financiar-contabil WizCount – mai mult decat contabilitate, un analist strategic

Am creat softul de contabilitate WizCount pe sistem modular, ca sa fie util si sa se incadreze in bugetul IMM-ului tau din prima zi de existenta. Ajuns in stadiul de a lucra cu parteneri straini, te poti bucura de avantajele oferite de modulele create pentru administrarea conturilor internationale.

Mai mult decat atat, poti utiliza programul financiar-contabil WizCount ca un panou de comanda central pentru toate activitatile referitoare la verificarea potentialilor furnizori si clienti.

Astfel:

  1. Softul de contabilitate WizCount iti ofera acces la registrul VIES

Registrul VIES este un motor de cautare pentru toate companiile din spatiul economic european. Informatiile sunt extrase din bazele de date nationale si te ajuta sa identifici codul TVA al oricarei companii din UE. Daca nu gasesti acest cod, atunci compania fie nu are un astfel de cod, fie nu l-a activat pentru tranzactii intracomunitare, fie nu este finalizata inregistrarea.

Softul de contabilitate WizCount iti permite sa utilizezi acest instrument de lucru util – registrul VIES – direct din aplicatie. Nu mai trebuie sa pierzi timp cautand pe internet adresa URL a registrului. In plus, poti face aceste verificari de oriunde, pe telefon, tableta sau computer, prin accesarea WizCount in cloud.

  1. Stii in timp real diferentele de curs valutar pentru fiecare tranzactie

Diferentele de curs valutar pot crea castiguri sau pierderi in contabilitatea firmei. Astfel, este important sa stii exact care este situatia, pentru a efectua modificari corespunzatoare in politica de preturi.

Cu programul de contabilitate WizCount, vei putea sti in orice moment in ce directie opereaza aceasta diferenta de curs (pozitiv sau negativ). In plus, vei avea o situatie clara la sfarsitul lunii pentru toate tranzactiile in valuta operate de compania ta.

  1. Emiti si expediezi rapid facturi electronice

Emiti factura electronica si o trimiti prin email cu doar cateva click-uri in softul de contabilitate WizCount. Atat de simplu este. Oricat de multi parteneri straini ai avea, emiterea facturilor la inceput de luna devine o activitate usoara, care nu ia mult timp.

  1. Pregatesti promotii si preturi speciale fara efort

Campaniile de marketing pe care le derulezi pot da peste cap contabilitatea firmei fara un control centralizat precis. Unele produse sunt reduse pentru o categorie de clienti sau pentru o regiune specifica. Pentru unii clienti din strainatate ai acorduri de pret negociate separat.

Toate aceste activitati de stabilire si implementare a politicilor comerciale se realizeaza fara confuzie si erori in programul gestiune-financiar-contabilitate WizCount. Iar la sfarsit de luna, toate sumele din incasari se vor concilia perfect cu inregistrarile contabile.

  1. Atribui simplu si corect tipului de operatiune fiscala

Munca de procesare a tranzactiilor prin atribuirea tipului de operatiune fiscala devine o activitate simpla si lipsita de erori in programul de contabilitate WizCount. Nu vei mai avea niciun dubiu privind regimul TVA aplicabil si alte aspecte fiscale in legatura cu tranzactiile efectuate cu parteneri din strainatate.

 

Echipa Wizrom Software iti pune la dispozitie softuri de business utile din prima zi de existenta a companiei. Solicita mai multe detalii la adresa de email sales@wizrom.ro sau la numarul de telefon +40 741 205 604.
.