Rezolutia de Anul Nou pentru managerii de IMM: o afacere mai puternica

getty 507791248 2000140020009280130 157731

In noaptea de Revelion, printre pahare de sampanie si platouri cu antreuri delicioase, ne facem cu totii o lista de promisiuni, de rezolutii, pe care vrem sa le indeplinim in noul an. Majoritatea dorintelor se leaga de un stil de viata mai sanatos, acordarea unei atentii mai mari familiei si prietenilor si gasirea echilibrului si linistii interioare.

Pentru managerii de IMM-uri, care acum deja lucreaza intens la planurile de afaceri pentru noul an, cea mai importanta rezolutie este, fara indoiala, legata de prosperitatea companiei pe care au infiintat-o si la care muncesc zi de zi. Echipa Wizrom Software va cunoaste eforturile si, de peste 20 de ani, va sprijina cu cele mai eficiente si moderne softuri de business. Iar pentru a va putea indeplini rezolutia pentru Anul Nou, va recomandam sa va bazati pe WizCount, softul de contabilitate care va ofera mai mult decat contabilitate .

Planurile de afaceri reusite se bazeaza pe calcule financiare precise
Managerii de succes spun ca fiecare decizie in afaceri este similara cu o mutare la jocul de sah: trebuie sa ai deja planificate urmatoarele cinci mutari. Dar economia de piata nu seamana deloc cu o tabla de sah: regulile se pot schimba peste noapte, iar piesele isi pot lua alte roluri fara sa va anunte.

Pentru a pastra controlul asupra afacerilor, directorii companiilor mari isi angajeaza analisti financiari. Pentru managerii de IMM-uri exista softul WizCount – o solutie completa de contabilitate si module avansate pentru calcule, analize si predictii financiare.

WizCount – mereu un sfetnic bun si de incredere
Marii domnitori au avut sfetnici, presedintii au consilieri, iar dumneavoastra aveti la dispozitie puterea de calcul a softului de contabilitate WizCount. Cum va poate ajuta acest soft in realizarea unor planuri de afaceri profitabile pentru Anul Nou?

Investiti cu increderea ca veti obtine un randament bun
Orice investitie implica un anumit grad de risc, insa ca om de afaceri riscul este inerent muncii de zi cu zi. Ceea ce conteaza este sa analizati toate sursele potentiale de risc si impactul acestora asupra companiei dumneavoastra.

Cu WizCount, puteti realiza numeroase scenarii financiare care vor simula rezultatul final al unei investitii, pornind de la cel mai fericit scenariu, pana la cel mai nefavorabil. Atunci cand veti decide sa efectuati investitia, veti avea siguranta ca ati luat in considerare toate riscurile pe care le puteti prevedea.

A diversifica sau a nu diversifica activitatea – aceasta este intrebarea
Orice firma care doreste sa se dezvolte are la dispozitie doua strategii, separate sau utilizate impreuna: extinderea teritoriului sau diversificarea activitatii. Fiecare decizie trebuie cantarita cu atentie, deoarece implica niste costuri foarte mari. Achizitia de echipamente, de spatii de birouri/productie, angajarea de personal – toate aceste costuri pot afecta negativ capitalul companiei daca tentativa de expansiune esueaza.

Utilizarea unui program software de contabilitate avansat, cum este WizCount, va permite sa analizati situatia financiara a companiei, de la conturile analitice la cele contabile, pentru a sti daca sunteti, intr-adevar, in situatia de a incerca sa va extindeti sau diversificati activitatea.

Recuperati mai eficient creantele
Clientii rau platnici sunt o problema pentru antreprenori de cand a aparut antreprenoriatul. Unele companii apeleaza la societati specializate in recuperarea creantelor, care au proceduri bine puse la punct de identificare a restantelor si aplicare a dobanzilor de penalizare.

Pentru managerii de IMM, programul de contabilitate WizCount este un aliat de incredere care va avertizeaza intotdeauna cand termenul unei facturi emise a fost depasit si va prezinta intr-un mod grafic usor de interpretat suma totala a creantelor de recuperat de la clienti. Astfel, veti putea lua mai rapid deciziile necesare pentru a va recupera sumele datorate.

Nu mai perpetuati pierderile istorice
Afacerile nu trebuie facute niciodata cu inima, ci cu mintea. O spun multi investitori si oameni de afaceri de succes, care avertizeaza impotriva luarii de decizii sentimentale in antreprenoriat.

Insa este greu sa decideti inchiderea primului magazin cu care ati pornit, chiar daca de ceva timp este pe pierdere in toate bilanturile contabile. Softul de contabilitate WizCount va ajuta sa aveti o imagine clara si corecta asupra pierderilor suferite pana acum, dar si sa realizati scenarii care sa indice, fara dubiu, daca acel punct de lucru este viabil sau nu. Doar asa veti putea avea argumentele necesare pentru a lua decizia corecta, oricat ar fi de dureroasa.

Wizrom Software este compania alaturi de manageri la bine si la greu – dar mai ales la decizii de afaceri strategice, prin solutii software moderne si flexibile, cum este sistemul software financiar-contabil WizCount.