Franke devine cel de-al 550-lea client de ERP al Wizrom

Franke, unul dintre cei mai mari producători mondiali de sisteme complete pentru bucătăriile de uz casnic și aplicatii profesionale de food service, în domeniul preparării cafelei și în furnizarea soluțiilor de igienă, a semnat un important contract de implementare de soluţii de business cu Wizrom Software, care ajunge astfel la cel de-al 550-lea client de ERP.

Franke este prezent în România din 1998 şi deţine în prezent o reţea de 20 de showroom-uri în toată ţara.

Wizrom Software va implementa la Franke România soluţiile WizPro ERP, WMS (sistem de management al depozitelor), WizOne (HR management), respectiv Corporate Reporting System – pentru raportare către grupul cu sediul central în Elveţia.

“Am ales Wizrom după un proces de selecţie care a durat jumătate de an şi a inclus evaluarea mai multor soluţii, dintre care noi am ales oferta cea mai bună din perspectiva eficienţei operaţionale, a procedurilor de implementare şi suport, respectiv a calităţii adaptării la legislaţia românească specifică”, a declarat Florin Porojan, General Manager Franke România.

Compania elveţiană îşi modernizează astfel sistemele informatice pentru a câştiga în eficienţă operaţională şi a deveni mai agilă şi flexibilă la schimbările cerinţelor de pe piaţă, în condiţiile boom-ului economic dar şi al unei concurenţe tot mai intense.

„Este un dublu motiv de satisfacţie pentru echipa Wizrom: odată că am fost aleşi de Franke şi în al doilea rând că putem să marcăm o cifră rotundă pentru familia clienţilor noştri de soluţii ERP şi anume implementarea cu numărul 550. Suntem onoraţi şi, în acelaşi timp, puternic motivaţi să le oferim clienţilor noştri cele mai bune şi eficiente soluţii”, declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienţi ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI şi altele, având în total 4.100 clienţi activi şi peste 40.000 de licenţe instalate.