150 de clienti noi Wizrom in 2009

Wizrom a inregistrat in anul 2009 o valoare totala a contractelor similara cu cea din anul precedent. De asemenea, in pofida tendintei generale de diminuare a investitiilor, 150 de noi clienti s-au adaugat portofoliului existent. Cifra de afaceri a grupului (Wizrom Software, WizSalary Software si filialele externe) s-a situat la 9 milioane USD.
Similar anilor trecuti, principalele venituri ale companiei au provenit din vanzarea de licente si servicii pentru solutia financiar-contabila WizCount si ERP-ul WizPro. Daca ne referim la acest segment, cu toate ca valoarea contractelor a cunoscut o crestere de 5%, nu intregul venit a fost inregistrat de companie pentru anul 2009, datorita esalonarilor de plata acordate clientilor.
Solutia WizSalary, lider pe segmentul de piata dedicat solutiilor de payroll, management de personal si resurse umane, a depasit pragul de jumatate de milion de angajati gestionati, target anuntat la inceputul anului 2009. Astfel, WizSalary administreaza in acest moment 20% din salariatii din mediul privat, fiind utilizat de peste 1,550 de companii din toate domeniile de activitate.
"Solutiile de logistica, si ma refer aici la aplicatiile de optimizare a rutelor, SFA (Sales Force Automation) si WMS (Warehouse Management System), au inregistrat cea mai mare crestere in 2009 (aproximativ 20% fata de anul anterior), trecand pentru prima data pragul de 1,5 milioane de dolari. Acest fapt se incadreaza in tendinta generala a companiilor de a-si indrepta atentia catre solutii de optimizare a proceselor de business, care sa se reflecte in cel mai scurt timp in reducerea semnificativa a costurilor operationale", declara domnul Zemy Apfelbaum, Managing Director al Wizrom Software. Solutia SFA ASKI, pe care Wizrom o distribuie si implementeaza pe piata din Romania incepand cu toamna lui 2008, s-a impus anul trecut datorita functionalitatilor si platformei tehnologice moderne, aducand venituri semnificative companiei.
Solutia de Business Intelligence, Panorama, s-a mentinut in 2009 la nivelul anului precedent, aducand companiei venituri de 0,7 milioane USD.
Dintre companiile cunoscute care au ales in 2009 solutiile Wizrom amintim Mechel Campia Turzii, Groupama Asigurari, Power Electric, New Kopel Romania (Sixt) sau lanturile de magazine Dockyard Islands.
"Pentru 2010 ne asteptam la mentinerea cifrei de afaceri si vom continua sa ne indreptam atentia catre promovarea solutiilor de optimizare a proceselor de business, care consider ca isi vor continua trend-ul ascendent", incheie domnul Zemy Apfelbaum.