7 din primii 10 asiguratori din Romania sunt clientii Wizrom

Wizrom Software anunta lansarea diviziei de asigurari, prin care urmareste sa isi creasca activitatea in acest domeniu, in care 7 din cei mai mari 10 asiguratori din Romania ii sunt clienti.

„Am luat decizia de a creea aceasta divizie specializata pentru a putea adresa mai eficient problematica industriei de asigurari si pentru a oferi atat solutii software, dar si solutii de business care sa ii ajute pe clientii nostri sa contribuie la imbunatatirea performantei, cresterea vanzarilor, orientarea catre activitatile profitabile si evitarea pierderilor”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General, Wizrom Software.

Noua divizie specializata in solutii pentru companiile de asigurari beneficiaza, de asemenea, de serviciile unor consultanti cu o experienta internationala de peste 20 de ani in asigurari, care au trecut deja prin mai multe schimbari de modele de business si pot ghida inclusiv companiile romanesti de profil prin procesul de regandire a modului de a face afaceri.

Remodelarea proceselor de business este o etapa prin care se urmareste adaptarea companiei la noile nevoi ale consumatorilor, la noile obiceiuri de consum, la noile conditii economice generale. Un exemplu concret, pentru industria asigurarilor, il constituie trecerea de la modelul de vanzare bazat pe produse la cel bazat pe asocierea de produse adaptate pe profilul de consumator. Acest nou model necesita o foarte mare capacitate de predictie a pietei, posibila datorita solutiilor oferite de Wizrom.

„Business-ul din zona asigurarilor incepe sa migreze catre adresarea holistica a necesitatilor clientilor, iesind din sfera vanzarii de polite de asigurare. Ai agenti care vand asigurari auto, ai alti agenti care vand asigurari de locuinte si poate alti agenti care vand asigurari de sanatate. Tendinta actuala este ca firmele de asigurari sa faca oferte integrate, de tipul one-stop-shop, ori pentru asa ceva sunt necesare regandirea modului de organizare si apoi implementarea solutiilor care sa te ajute sa faci aceasta trecere”, a explicat Adrian Bodomoiu.

Acum clientii din industria asigurarilor pot beneficia de solutii inovative de la Wizrom care sa le permita o viteza mai mare de adaptare la schimbarile conditiilor pietei, o viteza mai mare de imlementare a noilor produse, o eficienta operationala crescuta cu costuri mai mici si un grad sporit de predictibilitate.