Atlas Corporation a ales Wizrom pentru managementul documentelor

Wizrom Software a implementat la Atlas Corporation, unul dintre marii jucatori pe piata materialelor de constructii, solutia DoxPro de management al documentelor.

Atlas Corporation produce si distribuie sisteme complete de finisaje si termo-hidroizolaţii la standarde de calitate exceptionale sub brandul Apla (Atlas Professional Line Application), a caror distributie se face prin filialele deschise in toata tara.
Avand in vedere numarul foarte mare de clienti si volumul urias de documente fiscale cu care se lucreaza, compania a decis implementarea unei solutii de management al documentelor – iar alegerea a fost in favoarea Wizrom Software, pentru cel mai bun raport calitate/pret.
„Am cautat in primul rand un furnizor cu referinte de calitate si o solutie scalabila si flexibila, usor de implementat si la un cost bun. Wizrom s-a angajat sa ne structureze documentele – e-mail-uri, oferte, contracte, alte documente – pentru a ne imbunatati procesele interne, mai ales ca la aceste documente trebuie sa aiba acces un mare numar dintre angajatii nostri. Faptul ca avem o colaborare intinsa pe mai bine de zece ani a fost de asemenea un criteriu important”, a declarat Adrian Golat, IT Manager, Atlas Corporation.
Cu trei linii de business – distributie de materiale de constructii, producţie de materiale de constructii si import de electronice – Atlas Corporation foloseste DoxPro de la Wizrom pentru a-si imbunatati fluxul de documente, a simplifica procedurile si a scurta etapele, precum si pentru a putea accesa rapid documentele din arhiva, atunci cand este nevoie. De asemenea, multitudinea clientilor si a furnizorilor necesita o atentie deosebita fata de documentele receptionate si cele emise, precum si corelarea lor.
Atlas Corporation estimeaza ca investitia va fi amortizata in decurs de un an, cand vor fi evidente si beneficiile pe termen lung: standardizarea procedurilor pe divizii, respectiv pe intreaga companie.
„Vom avea o imagine completa a beneficiilor implementarii dupa o prima perioada de sase luni de la finalizarea implementarii. Estimarile noastre sunt ca o data ce intreg fluxul de documente va fi informatizat, va creste considerabil acuratetea informatiilor si viteza de reactie fata de furnizori si mai ales fata de clienti”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.
Despre Atlas Corporation
Prezenta pe piata romaneasca inca din 1994, Atlas Corporation produce si distribuie sisteme complete de finisaje si termo-hidroizolatii la standarde de calitate exceptionale sub brandul Apla (Atlas Professional Line Application). Gama completa include vopsele emulsionate, tencuieli decorative, amorse, gleturi, chituri, adezivi, solutii pentru hidroizolatii pe baza de ciment sau bitum, polistiren extrudat etc. Cele mai cunoscute produse sub acest brand, care reprezinta o garantie a calitatii si a durabilitatii pentru specialistii din domeniu, sunt vopseaua lavabila AplaLux, gletul de finisaj pe baza de ciment alb AplaFill sau polistirenul extrudat AplaXFOAM.
Activitatea Atlas Corporation este structurata pe divizii distincte ce reprezinta fiecare cate un jucator puternic pe piata in care activeaza. Aceste divizii sunt: materiale de constructii, inchiriere spatii de birouri si depozite si produse electronice.
Atlas Corporation se adreseaza utilizatorului final fie prin intermediul retelei de parteneri autorizati, fie prin intermediul echipei de vanzari directe, specializata in fiecare dintre domeniile in care activeaza compania.
Despre Wizrom
Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in soluţii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri.
Wizrom Software si-a consolidat in ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali in Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati.
Wizrom Software are peste 3.200 de clienţi activi şi 29.000 de licenţe instalate.Bucureşti, 14 decembrie 2011 – Wizrom Software a implementat la Atlas Corporation, unul dintre marii jucători pe piaţa materialelor de construcţii, soluţia DoxPro de management al documentelor.
Atlas Corporation produce şi distribuie sisteme complete de finisaje şi termo-hidroizolaţii la standarde de calitate excepţionale sub brandul Apla (Atlas Professional Line Application), a căror distribuţie se face prin filialele deschise în toata tara.
Având în vedere numărul foarte mare de clienţi şi volumul uriaş de documente fiscale cu care se lucrează, compania a decis implementarea unei soluţii de management al documentelor – iar alegerea a fost în favoarea Wizrom Software, pentru cel mai bun raport calitate/preţ.
„Am căutat în primul rând un furnizor cu referinţe de calitate şi o soluţie scalabilă şi flexibilă, uşor de implementat şi la un cost bun. Wizrom s-a angajat să ne structureze documentele – e-mail-uri, oferte, contracte, alte documente – pentru a ne îmbunătăţi procesele interne, mai ales că la aceste documente trebuie să aibă acces un mare număr dintre angajaţii noştri. Faptul că avem o colaborare întinsă pe mai bine de zece ani a fost de asemenea un criteriu important”, a declarat Adrian Golat, IT Manager, Atlas Corporation.
Cu trei linii de business – distribuţie de materiale de construcţii, producţie de materiale de construcţii şi import de electronice – Atlas Corporation foloseşte DoxPro de la Wizrom pentru a-şi îmbunătăţi fluxul de documente, a simplifica procedurile şi a scurta etapele, precum şi pentru a putea accesa rapid documentele din arhivă, atunci cand este nevoie. De asemenea, multitudinea clienţilor şi a furnizorilor necesită o atenţie deosebită faţă de documentele recepţionate şi cele emise, precum şi corelarea lor.
Atlas Corporation estimează că investiţia va fi amortizată în decurs de un an, când vor fi evidente şi beneficiile pe termen lung: standardizarea procedurilor pe divizii, respectiv pe întreaga companie.
„Vom avea o imagine completă a beneficiilor implementării după o primă perioadă de şase luni de la finalizarea implementării. Estimările noastre sunt că o dată ce întreg fluxul de documente va fi informatizat, va creşte considerabil acurateţea informaţiilor şi viteza de reacţie faţă de furnizori şi mai ales faţă de clienţi”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.
Despre Atlas Corporation
Prezent pe piaţa românească încă din 1994, Atlas Corporation produce şi distribuie sisteme complete de finisaje şi termo-hidroizolaţii la standarde de calitate excepţionale sub brandul Apla (Atlas Professional Line Application). Gama completă include vopsele emulsionate, tencuieli decorative, amorse, gleturi, chituri, adezivi, soluţii pentru hidroizolaţii pe bază de ciment sau bitum, polistiren extrudat etc. Cele mai cunoscute produse sub acest brand, care reprezintă o garanţie a calităţii şi a durabilităţii pentru specialiştii din domeniu, sunt vopseaua lavabilă AplaLux, gletul de finisaj pe bază de ciment alb AplaFill sau polistirenul extrudat AplaXFOAM.
Activitatea Atlas Corporation este structurată pe divizii distincte ce reprezintă fiecare câte un jucator puternic pe piaţa în care activează. Aceste divizii sunt: materiale de construcţii, închiriere spaţii de birouri şi depozite şi produse electronice.
Atlas Corporation se adresează utilizatorului final fie prin intermediul reţelei de parteneri autorizaţi, fie prin intermediul echipei de vânzări directe, specializată în fiecare dintre domeniile în care activează compania.
Despre Wizrom
Fondată în 1992, compania Wizrom Software este specializată în soluţii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări, auto, furnizând totodată servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanţă şi expertiză în domeniu pentru toate categoriile de afaceri.
Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.
Wizrom Software are peste 3.200 de clienţi activi şi 29.000 de licenţe instalate.