Germanii de la Wika au ales Wizrom pentru o implementare in patru tari

Wika, lider mondial in domeniul instrumentelor de masura a temperaturii si presiunii, a adoptat solutia ERP WizPro de la Wizrom Software in patru tari din Europa de sud-est: Romania, Bulgaria, Serbia si Croatia.

Cu facilitati de productie pe cinci continente si sediul central in Germania, Wika livreaza instrumente de masurarea a temperaturii si presiunii in intreaga lume, generand un venit anual de 730 de milioane de euro cu cei 7.300 de angajati. Compania a decis anul trecut sa integreze patru din subsidiarele cele mai recent deschise in sistemul informatic central si a apelat la un furnizor regional care sa poata lucra integrat in cele patru tari pentru care s-a facut implementarea: Romania, Bulgaria, Serbia si Croatia.

Wizrom a intrunit simultan mai multe cerinte din partea Wika – experienta dovedita in implementari in Europa de sud-est, disponibilitatea solutiei ERP de a fi localizata in patru limbi – romana, bulgara, sarba si croata – posibilitatea de a adapta solutia la procesele sale specifice.

„Am implementat WizPro de la Wizrom in subsidiarele din cele patru tari si rezultatul este ca sarcinile noastre zilnice sunt clar mai bine indeplinite. Eficienta noastra a crescut considerabil odata cu aceasta implementare”, a declarat Sorin Balasko, IT manager Wika Austria.

Implementarea WizPro a durat cate doua luni pentru fiecare subsidiara datorita procedurilor rapide de lucru utilizate de catre consultantii Wizrom. Acestia au adaptat solutia WizPro la cerintele legislative si cele ale utilizatorilor din fiecare dintre subsidiarele implicate in acest proces. Fiecare localizare a trecut printr-o etapa de control de calitate, imbunatatind astfel activitatile si schimbul de informatie de-a lungul intregului proces de vanzare/aprovizionare, de la primul contact cu clientul si pana la incheierea vanzarii.

„Implementarea de la Wika a fost un proiect in care am dovedit ca stim sa lucram la nivel regional si putem adapta WizPro la cerintele locale, oricare ar fi acestea. Consultantii nostri au fost la inaltimea mandatului dat de catre client, caruia ii multumim pentru incredere”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General, Wizrom Software.