Romaqua adopta o aplicatie Wizrom pentru infrastructura logistica

Romaqua Group, imbuteliatorul apei minerale naturale Borsec, a decis sa implementeze o solutie de management al depozitelor si livrarilor, Warehouse Expert, furnizata de Wizrom Software. „Suntem bucurosi ca Romaqua Group a ales compania noastra pentru acest proiect important, in care vom implementa un sistem unitar, scalabil si care va fi conectat cu celelalte aplicatii ale clientului nostru. Un prim efect al implementarii Warhouse Expert il va constitui scaderea costurilor de depozitare si manipulare a produselor", precizeaza Adrian Bodomoiu, Managing Director, Wizrom Software.

Solutia oferita de Wizrom va fi implementata in toate fabricile si depozitele Romaqua Group, in cadrul unui proiect in valoare de mai multe sute de mii de euro si care este programat sa se finalizeze in termen de trei luni.

„Mediul competitiv impune o abordare si mai exacta a activitatilor si a proceselor, pentru a controla si eficientiza cu precizie costurile operationale. Solutia de la Wizrom ne va ajuta sa implementam proceduri de trasabilitate si sa obtinem aceasta eficientizare in productie, in depozite si la livrare", precizeaza Nicolae Palfi, Vicepresedintele Romaqua Group.

Solutia WarehouseExpert asigura monitorizarea intregii activitati, incepand cu linia de productie, trecand prin procesele de stocare, inventariere, management al reaprovizionarii, ridicare si impachetare, incarcare si livrare, si pana la functionalitati precum facturare, transferuri intre depozite si altele.

Printre alte beneficii se numara cresterea gradului de satisfacere a cererilor clientilor Romaqua Group, in urma raspunsului si mai rapid la comenzi si a cresterii flexibilitatii companiei, respectiv un control exact al stocurilor pe loturi de fabricatie.

Solutia Warehouse Expert este implementata si la alte companii din FMCG, dar si la verticale precum manufacturing, pharma si servicii logistice.