Specialistii Wizrom integreaza IBM Business Analytics in cursurile Exec-Edu

Noua din zece manageri si antreprenori romani considera indispensabila utilizarea instrumentelor moderne de planificare si bugerate, pentru a-si asigura o evolutie a afacerii cat mai predictibila – chiar si in contextul economico-politic actual – conform ultimului studiu al companiei EXEC-EDU – lider in dezvoltarea manageriala.

Cursantii din cadrul Exec-Edu au acum posibilitatea de a invata planificarea si bugetarea cu ajutorul solutiei IBM Business Analytics si al specialistilor IBM si Wizrom Software.

„Prin parteneriatul cu IBM si Wizrom, EXEC-EDU isi completeaza portofoliul de programe si instrumente de dezvoltare adresate managerilor cu un seminar practic de planificare si bugetare. Acest seminar a fost lansat intr-o perioada in care majoritatea companiilor realizeaza bugetele si isi planifica activitatile pentru anul urmator”, a declarat Prof. Dr. Lavinia Rasca, Director General EXEC-EDU si profesor de Strategie si Antreprenoriat EMBA – ASEBUSS.

Solutia IBM Business Analytics este un instrument modern de planificare si bugetare a activitatilor firmelor, deosebit de util datorita faptului ca permite simularea de scenarii pe diferite modele, cum ar fi de exemplu o scadere brusca a cursului monedei nationale, dificultati in aprovizionarea de la furnizori sau in colectarea creantelor de la clienti.

Solutia a fost introdusa in programele EXEC-EDU pentru a-i invata pe cursanti sa lucreze cu instrumente moderne de analiza si planificare, pe scenarii diferite, schimband directia firmei in functie de evolutia contextului general.

„Avem un exemplu foarte la indemana. In februarie, viscolul care a blocat jumatate de tara a creat situatii speciale multor firme din tara noastra. Aplicatia noastra va permite sa faceti o planificare si o bugetare inclusiv pe un asemenea scenariu si daca situatia de lucru are loc si in realitate, firma respectiva se va replia imediat, managerii stiind ce au de facut”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software, unul dintre principalii furnizori de ERP din Romania.

Adoptarea IBM Business Analytics de cstre Exec-Edu, cu ajutorul specialistilor Wizrom, reprezinta un pas important in dezvoltarea managerilor romani care se confrunta in permanenta cu nevoia de a rebugeta si replanifica din cauza conditiilor actuale (concrete) din economia romaneasca.