URBB si-a automatizat forta de vanzari cu o solutie de la Wizrom

United Romanian Breweries Bereprod (URBB), unul dintre cei mai mari producatori de bauturi din Romania, prezent pe piata berii, a bauturilor racoritoare si a apei minerale, a ales solutia ASKI SFA de la Wizrom, la finalul unui proces de selectie extrem de complex.

URBB, compania cu un portofoliu format exclusiv din marci premium: pe piata berii, marcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny; Granini pe piata bauturilor racoritoare, precum si marca de apa minerala Bilbor, a ales solutia de Automatizare a Fortei de Vanzare ASKI SFA de la Wizrom datorita disponibilitatii unei multitudini de parametri capabili sa gestioneze pe langa activitatea specifica de vanzare, si pe aceea a tehnicienilor implicati in buna functionare a echipamentelor URBB in piata. De asemenea, modulele Market Intelligence, ASKI Live si Business Intelligence incorporat, disponibile in ASKI SFA, au fost implementate si folosite inca de la inceput de catre client.

„Wizrom s-a dovedit a fi un partener solid, inovativ, care ne-a propus o solutie complexa si scalabila pe specificul activitatilor noastre. Mai mult, viteza de implementare ne-a impresionat si ne-a confirmat faptul ca vom avea o recuperare rapida a investitiei in acest proiect”, a declarat Danny Manor, IT Manager, din cadrul URBB.

Astfel, in trei luni de la semnarea contractului, URBB a inceput sa lucreze cu solutia ASKI, dupa parcurgerea urmatoarelor etape: analiza de sistem, instalare, configurare, dezvoltari specifice, training si go live. Elementul diferentiator al acestui proiect l-a constituit gestionarea activitatii specifice privind intretinerea vitrinelor frigorifice, butoaielor, instalatiilor de bere, a materialelor returnabile aferente domeniului de activitate.

„Le multumim partenerilor de la URBB pentru incredere si ocazia de a le demonstra eficienta solutiilor noastre. Consultantii Wizrom au lucrat in parametrii mandatului dat de catre client, livrand la timp si in cele mai bune conditii”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General, Wizrom Software.

Solutia furnizata companiei URBB se poate implementa total sau partial la orice companie a carei principala activitate este distributia bauturilor alcoolice, a berii sau a bauturilor racoritoare, si care beneficiaza de suportul unei echipe de tehnicieni dedicati intretinerii echipamentelor.

Wizrom Software are in portofoliul de clienti peste 20 de companii care au ca obiect principal distributia de bere sau produse alcoolice.