Wizrom lanseaza o noua versiune a solutiei WizSalary

La finalul lunii martie Wizrom Software lanseaza pe piata din Romania noua versiune a solutiei de salarizare, resurse umane si management de personal WizSalary. Principalele beneficii aduse companiilor de aceasta noua versiune sunt costuri mai reduse de intretinere si posibilitatea crearii de catre orice utilizator a propriilor tipuri de analize, datorita noului generator de rapoarte.
Solutia WizSalary, unul dintre cele mai cunoscute produse din portofoliul Wizrom, este o aplicatie integrata de administrare a personalului, salarizare si resurse umane. La momentul de fata, peste 1.100 de companii, din domenii precum servicii (50%), productie (15%), transporturi, comert etc., utilizeaza solutia WizSalary pentru gestiunea fortei de munca. De asemenea, 10% dintre acestea activeaza in domeniul outsourcing-ului, oferind servicii de externalizare a salariilor.
Noua versiune ce urmeaza sa fie disponibila pe piata de la sfarsitul lunii martie este conceputa pentru a rula pe baza de date Microsoft SQL Server. "Decizia de a lansa noua versiune pe baza Microsoft SQL Server a venit in prima faza din dorinta de aliniere a solutiei WizSalary la standardul celorlalte produse Wizrom ce sunt disponibile atat pe platforma Oracle, cat si Microsoft SQL. Totodata, in momente precum cel actual – cand focusul este pe cost controlling si cost cutting – companiile sunt mai avantajate de aceasta versiune, mai eficienta din punct de vedere costuri de achizitie si intretinere", declara domnul Zemy Apfelbaum, Managing Director al Wizrom Software.
Lansarea noii versiuni face posibila oferirea de catre Wizrom a unui pachet integrat de solutii – WizTime, WizSalary, WizCount – care utilizeaza aceeasi baza de date (Microsoft SQL Server) si gestioneaza forta umana, costul cu forta de munca si celelalte cheltuieli ale companiei relationate cu aceasta.
O alta noutate adusa de produs este generatorul de rapoarte ce permite crearea de rapoarte noi la nivel de utilizator. "Pentru companiile cu un numar semnificativ de angajati costurile de personal sunt relativ mari si necesita o atentie sporita. In aceste cazuri, managementul costurilor este strict legat de generarea rapida de rapoarte si corelarea datelor de personal inregistrate. Noua versiune WizSalary permite oricarui utilizator sa isi genereze rapoartele necesare in orice moment, ne mai fiind necesara interventia unui specialist in dezvoltare software. La nivel de companie, facilitatea se reflecta prin costuri de intretinere mai mici pentru aplicatia achizitionata", a adaugat domnul Richardo Turcu, Director WizSalary.
Pentru anul 2009 targetul companiei privind produsul WizSalary este de 200 de clienti noi dintre care peste 50% se estimeaza ca vor fi utilizatori ai noii versiuni. Pana la finalul anului, Wizrom isi propune ca numarul de angajati ale caror date sunt procesate cu ajutorul WizSalary sa creasca la 450.000, cu aproximativ 20% mai mult fata de cifra inregistrata anul trecut.