Wizrom Software are doi Managing Directors

Compania Wizrom Software are, incepand de luna aceasta, doi Managing Directors, in persoana lui Zemy Apfelbaum si respectiv Adrian Bodomoiu.
Zemy Apfelbaum a ocupat pana in prezent functia de Sales & Marketing Manager, in timp ce Adrian Bodomoiu a detinut postul de Operations Manager.
„Am optat pentru aceasta varianta de management pentru a fructifica la maxim atat oportunitatile existente in acest moment pe piata de solutii de business din regiune cat si parteneriatul cu One1 Software, una din cele mai importante companii din domeniul IT din Israel. Sunt convins ca vom reusi acest lucru, avand in vedere si experienta pe care amandoi am acumulat-o in anii de cand lucram in Wizrom”, a declarat Zemy Apfelbaum, Managing Director Wizrom Software. Zemy Apfelbaum activeaza in cadrul Wizrom din anul 1996, cand si-a inceput activitatea in functia de consultant. A devenit ulterior Implementation Manager, iar in ianuarie 2000 a fost avansat in postul de Consulting Manager. Din ianuarie 2004 si pana in noiembrie 2007 a detinut functia de Sales & Marketing Manager al Wizrom Software. Zemy Apfelbaum a absolvit Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1997, a obtinut o bursa de studii la Paris in perioada 1993 – 1994, iar in prezent urmeaza cursurile unui program Master of Business Administration (MBA).
„Considerand ca un potential important pentru cresterea viitoare a companiei il reprezinta baza de clienti deja existenti, si continuand ideea noastra de a fi un partener pe termen lung al companiilor care utilizeaza solutiile noastre, am decis infiintarea unui nou departament – Customer Service, destinat in prima instanta companiilor mijlocii si mari din portofoliul nostru si care va fi extins ulterior pentru a-i deservi pe toti clientii nostri”, a afirmat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software. Adrian Bodomoiu si-a inceput activitatea in cadrul Wizrom Software in anul 1994, cand a ocupat postul de Service Consultant. In anul 1996 a devenit Service Manager, iar patru ani mai tarziu a fost numit Research & Development Manager, post pe care l-a ocupat pana in anul 2004, cand a devenit Operations Manager. Adrian Bodomoiu a absolvit Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1995, ulterior a urmat mai multe cursuri de administrare de baze de date si dezvoltare de aplicatii, precum si specializari in activitati de management.
Fostul director general, Cristian Udrescu, ramane actionar al companiei dar a incheiat activitatea executiva la Wizrom si s-a lansat intr-o serie de proiecte personale.
„Wizrom Software a insemnat pentru mine o experienta care mi-a schimbat viata. Oamenii cu care lucrezi sunt extrem de importanti, indiferent de domeniul de activitate. Am avut parte de clienti inteligenti, care ne-au solicitat la maximum si am avut privilejul sa lucrez cu niste colegi remarcabili. Incetez activitatea executiva in cadrul companiei pentru a ma dedica in intregime unor proiecte personale, dar sunt increzator in succesul acesteia pe mai departe, avand in vedere experienta succesorilor mei. Le doresc lui Zemy si lui Adrian mult succes!”, a declarat la randul sau fostul Director General al Wizrom Software, Cristian Udrescu.