Wizrom Software: crestere de 27% a cifrei de afaceri pe 2008

Wizrom Software a incheiat anul 2008 cu o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 27% fata de anul precedent. Astfel, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 9,5 milioane de dolari. De asemenea, un numar semnificativ de companii au optat pentru solutiile Wizrom, cifra totala de clienti activi ajungând la aproximativ 3,000.
Principalele venituri ale companiei au provenit din vanzarea de licente si servicii pentru solutia financiar-contabila WizCount si ERP-ul WizPro. Cele doua aplicatii au cumulat aproximativ 65% din totalul incasarilor. Zemy Apfelbaum, Managing Director la Wizrom Software declara: "vanzarile principalelor produse Wizrom au atins cotele estimate pe 2008, in pofida instabilitatii pietei pe ultimul trimestru. Aceste rezultate ne demonstreaza inca o data faptul ca produsele oferite de noi raspund necesitatilor pietei, atat din punct de vedere cost, cat, mai ales, din punct de vedere eficienta."
In 2008 Wizrom si-a consolidat pozitia de lider pe segmentul de piata dedicat solutiilor de payroll, management de personal si resurse umane: la finalul anului, peste 380.000 de angajati aveau situatiile slariale administrate cu ajutorul solutiei WizSalary. Pentru 2009, compania estimeaza ca aceasta cifra va atinge valoarea de 500.000. Totodata, anul precedent a adus o extindere a portofoliului de servicii aferente WizSalary prin adaugarea serviciului de calcul salarial si management de personal.
"Avand in vedere situatia economica generala, anul 2009 va sta sub semnul scaderii costurilor si al cresterii eficientei. De aceea si planul Wizrom pe anul in curs se va concentra pe consolidarea si dezvoltarea bazei actuale de clienti si parteneri. Vom încerca astfel sa raspundem cerintelor de eficientizare a afacerii clientilor prin oferirea de produse si servicii dedicate optimizarii proceselor de business, in special pentru segmentele de productie, distributie si retail", afirma in continuare domnul Zemy Apfelbaum.