Wizrom Software isi propune pentru 2008 continuarea trend-ului ascendent si consolidarea pozitiei pe piata

Anul 2007 a insemnat pentru compania Wizrom Software o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 36% fata de 2006, atingand astfel targetul de 7,5 milioane de dolari. Valoarea totala a contractelor incheiate a cunoscut de asemenea o crestere semnificativa in 2007, ajungand la 10 milioane de dolari, in concordanta cu estimarile facute de reprezentantii companiei la inceputul anului. O sursa importanta a mentinerii tendintei de crestere o constituie cei peste 350 de clienti noi contractati anul trecut, compania numarand la finalul anului aproximativ 2,800 de clienti activi.
Vanzarile principalelor produse ale companiei, sistemul financiar contabil WizCount si ERP-ul WizPro, au adus peste 50% din cifra de afaceri pe anul 2007. De asemenea, sistemul dedicat analizelor si rapoartelor manageriale dinamice, Panorama Business Intelligence, s-a bucurat de o crestere majora pe acest segment de piata, cumuland vanzari de peste 400.000 de dolari.
WizSalary si-a consolidat pozitia de lider pe piata de solutii de payroll, management de personal si resurse umane, cu ajutorul sau fiind calculate situatiile de munca a peste 375.000 de angajati romani – aproximativ 15% din totalul de angajati din sectorul privat din Romania.
“Estimam pentru 2008 o continuare a trendului ascendent pentru solutiile si serviciile IT in Romania; firmele se dezvolta si cauta solutii care sa le eficientizeze si sa le optimizeze procesele de business. Wizrom Software va urmari aceasta tendinta, punand accent pe produse cum ar fi solutia de optimizare a activitatilor logistice Warehouse Expert, aplicatia de optimizare a nivelurilor de stoc Logility Voyager Solutions si sistemul de optimizare a rutelor de livrare Roadnet Transportation Suite”, declara Zemy Apfelbaum, Managing Director la Wizrom Software.
In contextul de piata actual, pentru 2008 se urmareste o cifra de afaceri in crestere cu aproximativ 30%. Accentul va fi pus pe dezvoltarea departamentului Enterprise a carui activitate se concentreaza asupra furnizarii de solutii si servicii la cel mai ridicat nivel companiilor mari din Romania. Departamentul se bucura si de suportul noului partener strategic, One1 Software Technologies – una dintre cele mai importante companii de software din Israel.