WizSalary proceseaza unul din cinci salarii din sectorul privat

WizSalary a depasit pragul de jumatate de milion de salariati procesati lunar prin aplicatia sa, confirmand astfel statutul de cel mai mare furnizor de solutii software de salarizare pe criteriul numarului de salarii gestionate.
"Aproape 20%, adica 515.400, ca sa fiu mai exact, din cei 2,76 milioane de salariati in mediul privat isi primesc in fiecare luna salariile cu ajutorul aplicatiei noastre, utilizata de 1.547 de companii de toate dimensiunile, de la IMM-uri la mari companii din toate domeniile, inclusiv financiar", a declarat Richardo Turcu, Director General WizSalary.
WizSalary Software a fost fondata in 1998 si a demarat operatiunile comerciale in 1999, devenind in cei zece ani de atunci cel mai mare furnizor de solutii software si servicii de outsourcing pentru plata salariilor din Romania. De altfel, in primele noua luni ale anului, WizSalary si-a crescut cu mai mult de 100% numarul de salariati ai clientilor procesati in outsourcing, de la 3.000 la 7.000. Principalul produs al WizSalary este de asemenea integrat in solutia ERP a Wizrom si reprezinta unul dintre produsele de baza ale companiei-mama Wizrom.
"Vom marca cei zece ani cu o conferinta, la finele lunii noiembrie, la care ne vom invita toti cei 1.547 de clienti precum si orice companie care cauta eficienta si constanta in acest domeniu", a declarat Richardo Turcu. La conferinta WizSalary va fi prezentata pe larg noua solutie, care vine cu un nou generator de rapoarte, un instrument foarte usor de folosit pentru gestiunea si controlul cheltuielilor cu resursele umane – aspect foarte important pe timp de criza si foarte folositor pentru factorii de decizie din orice companie.
Modelul de business al WizSalary este simplu si perfect adaptat perioadei de constrangeri prin care trec companiile romanesti. "Am inteles de la bun inceput una dintre principalele conditionari ale oricarei companii – capitalul rulant – asa ca ne-am adaptat modelul de licentiere astfel incat sa se potriveasca cel mai bine cu regulile financiare ale clientilor nostri. De asemenea, in acest mediu legislativ instabil si in permanenta schimbare, ceea ce conteaza cu adevarat sunt actualizarile, mentenanta si suportul, nu licenta initiala", a declarat Richardo Turcu, Director General WizSalary.
Veniturile companiei provin din trei surse: vanzarea de licente pentru produsul de salarizare, operatiunile de actualizare si suport tehnic, respectiv outsourcing de procesare de salarii. De altfel, outsourcingul de salarizare reprezinta principala directie de dezvoltare a serviciilor companiei pentru 2010, alaturi de trecerea tuturor clientilor pe noua versiune de WizSalary. Compania si-a bugetat venituri totale de un milion de euro pentru 2009, o crestere de 19% fata de 2008.
"WizSalary este o companie solida, cu un actionariat motivat si un personal foarte calificat, trei elemente care garanteaza consistenta demersurilor noastre si mai ales, existenta unui viitor pe termen lung alaturi de clientii nostri", a subliniat directorul general al companiei.