WizAnalytics – Rapoarte financiar-contabile pentru top management

WizAnalytics este o aplicatie mobila dezvoltata de Wizrom Software, indispensabila partenerilor de business care folosesc solutia de contabilitate WizCount. Aplicatia agrega si interconecteaza informatiile prezente in baza de date a programului WizCount 5, extragandu-le consistent in forma unor rapoarte necesare top managerilor. Accesarea acestor informatii reprezinta un suport decizional important pentru un management eficient.

Aplicatia este disponibila in Google Play si Apple Store, astfel incat accesarea informatiilor sa fie facuta facil, utilizand un dispozitiv mobil.

WizAnalytics a fost special construita pentru a veni in ajutorul oamenilor de decizie, fiind destinata managerilor care nu dispun de timpul necesar cautarii informatiilor, extragerii lor si apoi prelucrarii in sisteme externe cum ar fi Excel. Este o aplicatie pentru oameni cu agenda incarcata si cu prioritati care implica viitorul companiei

Download

orizontalGoogle 1 1
orizontalApple 1

DATE AGREGATE, DISPONIBILE LA ORICE ORA

WizAnalytics nu contine sute de articole sau facturi, ci indicatori de date agregate, fiind construita cu functii care grupeaza informatia pe categorii. Aplicatia extrage datele financiare din WizCount 5 si le imbina pentru a le prezenta distinct utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa caute prin sute de tranzactii. Interfata grafica este simpla, intuitiva, interactiva, foarte usor de folosit. In anumite sectiuni, datele se pot compara cu perioade paralele: anul trecut cu anul curent, luna curenta cu aceeasi luna a anului trecut. Aplicatia permite conectarea mai multor utilizatori de la o singura companie pentru vizualizarea rapoartelor.

WizAnalytics6SalesUP

Vanzari

 • Afiseaza distibutia vanzarilor pe an, luna si saptamana.
 • Reprezentarea grafica se poate adapta pentru a fi sugestiva utilizatorului, avand mai multe tipuri de diagrame.
 • Diagramele cuprind indicatori pentru servicii/produse, interval de timp, ramuri de activitate, profil client.
 • Graficele indica valori comparative intre anul trecut si cel curent.
WizAnalytics7 CashVarianceUP 1

Incasari si Plati

 • Sectiunea de Incasari si Plati este configurata la nivel de saptamana si luna curenta.
 • Coloana Initial indica soldul initial la nivel de casa/banca, la inceput de perioada (saptamana sau luna). Urmeaza coloanele de Intrari si Iesiri, Incasari si Plati. Ultima coloana contine soldul final pentru sfarsitul de perioada.
WizAnalytics8 AgingUP

Neincasate / Neplatite

 • Taburile Client(CL)  si Furnizor(FR) raporteaza valorile cuprinse in functie de data curenta sau data scadenta a facturilor.
 • Utilizatorul poate sa vada o situatie a valorilor neincasatelor si neplatitelor segmentate in intervale pana la 30 de zile, intre 31- si 60 zile, 61 si 90 de zile, peste 91 de zile.
WizAnalytics 9InitialBalance

Sold initial

 • Aria Cash Flow cuprinde datele previzionate pe urmatoarele 4 saptamani fiind configurata pe intrari si iesiri de cash, plecand de la situatia curenta a fluxului de numerar.
 • La sfarsit extrage un total de cash.
WizAnalytics VanzariDiscounts

Reduceri

 • Ca si vanzarile, discounturile sunt afisate pentru servicii/produse, interval de timp, ramuri de activitate si profil client.
 • Evolutia discounturilor poate fi urmarita comparativ intre anul trecut si anul curent.
CollectionsTopbyCustomer1

Incasari pe client

 • Tot in Situatie Financiara, graficul Top Incasari reprezinta un top al incasarilor pe fiecare client.
 • Acest top este reprezentat grafic printr-o diagrama radiala. Identificarea clientilor se face prin click pe fiecare sectiune a graficului.
Receivables2Suppliers

Creditori si datornici

 • Taburile Client(CL)  si Furnizor(FR) contin cate o diagrama radiala cu cei mai mari datornici si cei mai mari creditori.
 • La click fiecare sectiune din graficul statistic circular afiseaza un indicator numeric sau o valoare proportionala.
CahsFlowCashBreakedown

Cash Flow

 • Ultima sectiune estimeaza care este valoarea soldului in casa si banci peste patru saptamani.
 • Tabelul afiseaza elementele de cashflow: sold initial, incasari de la client, incasari din dobanzi, total incasari, plati facturi, plati salarii, plati taxe la stat, total plati, sold final.

SECURITATE SOLIDA PENTRU DATE

Viteza de actualizare a datelor in aplicatie este stabilita impreuna cu beneficiarul. Informatia se actualizeaza zilnic, insa frecventa se poate ajusta in functie de nevoile companiei. WizAnalytics nu comunica in background cu alte aplicatii mobile, pastrand datele in siguranta. Wizrom are o politica de securitate foarte solida in ceea ce priveste datele utilizate. Accesul se face prin intermediul unui utilizator si a unei parole, care este criptata prin metode specifice, iar confidentialitatea informatiilor este garantata. Utilizatorul isi alege singur parola fara ca aceasta sa fie cunoscuta de echipa tehnica.