WizOne for All

Program Salarizare

Soft Management Personal – live într-o săptămână

Cu o experiență de 20 de ani în dezvoltarea de software pentru gestionarea resurselor umane, Wizrom răspunde nevoilor IMM-urilor cu o versiune standardizată a aplicațiilor WizSalary și WizOneWizOne for All – menită să acopere fluxurile de lucru curente ale întreprinderilor mici și mijlocii, cu o implementare rapidă și fără costuri.

WizOne for All include patru module (Salarizare, Administrare personal, Pontaj și Self Service) și poate fi live în doar o săptămână. Software-ul nu are costuri de instalare sau implementare, iar plata licenței se face pe baza unui abonament lunar, în funcție de dimensiunea companiei.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

De ce să alegeți WizOne for All

Un software complet pentru nevoile departamentelor HR

Un software complet pentru nevoile departamentelor HR

WizOne for All este un instrument de business complet care ajută întreprinderile mici și mijlocii să-și planifice și să-și administreze în mod eficient și automatizat resursele umane. Derivat din soluțiile WizSalary si WizOne, folosite deja cu succes de peste 3.000 de afaceri din România, WizOne for All include toate funcționalitățile necesare IMM-urilor, de la generarea cu un click a contractelor, actelor adiționale, Revisalului sau adeverințelor, la alerte, notificări privind fluctuația personalului sau expirarea documentelor de medicină și protecția muncii la gestionarea cererilor de absență a angajaților, pontaj electronic și salarizare.

Live într-o săptămână

Beneficiind de cei peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de software-uri de business ai Wizrom, WizOne for All este o soluție standardizată care poate fi implementă extrem de rapid. Disponibilă și în cloud, WizOne for All este live într-o săptămână și permite companiilor să fie dinamice într-un mediu de business competitiv, în care viteza de reacție și adaptarea la modificările din piața muncii sunt cruciale.

Implementare gratuită

WizOne for All nu are costuri de instalare sau implementare, iar plata soluției se face pe baza unui abonament lunar, în funcție de dimensiunea companiei. Astfel, companiile pot dispune de acest software într-un timp foarte scurt, fără a fi nevoie de o investiție inițială. Mai mult, clienții beneficiază de o predictibilitate a costurilor de la lună la lună și au posibilitatea de a-și personaliza în orice moment soluția, adăugând noi funcționalități specifice activității lor.

Beneficii

Date personale corecte în orice moment

WizOne for All vă îndrumă să completați datele, stochează toate modificările și evidențiază automat aceste modificări în statul de plată, astfel încât să nu omiteți detalii importante.

Reduceți birocrația administrativă

Cereri de absență, înregistrarea orelor lucrate și actualizarea datelor importante – toate lumea economisește timp prin intermediul opțiunilor extinse de self-service. Managerii aprobă solicitările și actualizările prin câteva click-uri în sistem, iar personalul HR se poate ocupa de activitățile cu adevărat importante.

Economisiți timp prin procese interconectate

Procesele importante se „reunesc” în statul de plată. WizOne for All transferă automat datele relevante din pontaj – astfel încât salariile și bonusurile legate de performanță sunt întotdeauna plătite corect.

Toate livrabilele lunare sunt pregătite perfect

Evitați să lucrați cu liste haotice înainte de fiecare dată de salarizare. Toate datele relevante pentru calculul salarial sunt verificate și validate în timp util, astfel încât procesul de calcul să se desfășoare optim. Rolul dumneavoastră? Pur și simplu verificați rapoartele de anomalii și aprobați.

Totul într-un singur software

Toate datele sunt stocate centralizat și transferate în statul de plată pentru procesare. Imediat ce procesul de calcul este finalizat angajații pot vizualiza propriul fluturaș de salariu într-un format clar, ușor de înțeles.

Accesați în timp real indicatori cheie și analize detaliate pentru suport decizional

Datele introduse sunt prelucrate automat și prezentate în Dashboard-uri interactive care calculează indicatori complecși relevanți dpdv business, semnalează posibile probleme și monitorizează trend-uri.

Modulele WizOne for All

Administrare Personal

Modulul de administrare personal oferă, pe lângă informațiile de bază, posibilitatea generării documentelor (contracte de muncă, acte adiționale, nota de lichidare, adeverințe), a alertelor și a notificarilor, a rapoartelor în timp real. Este inclusă evidența dosarului electronic de personal, inclusiv accesul angajatului la acesta, precum și administrarea la nivel de angajat a beneficiilor și a echipamentelor deținute.

Pontaj

Funcționalitățile de pontaj electronic permit realizarea cu ușurință a pontajului lunar, cu reguli ce pot fi aplicate ținând cont de tipul contractului de muncă, de structura organizatorică și de modul de lucru specific al companiei (organizare în departamente, puncte de lucru, sucursale etc). Modulul asigură o acuratețe ridicată a datelor, calculând în funcție de setări totalurile de ore pe categorii de prezență / absență, fără necesitatea prelucrării manuale.

Salarizare

WizOne for All include și programul WizSalary, special gândit pentru companiile care au nevoie de un instrument simplu și eficient pentru calculul drepturilor salariale. Acest program a fost dezvoltat astfel încât să poată fi utilizat cu încredere atât de afaceri cu 10 angajați, cât și de companii cu sute sau mii de angajați.

Self Service

Cu WizOne for All, prin modulul Self Service, companiile pot implementa un flux automat de transmitere și aprobare a cererilor angajaților, toate într-un singur panou. Angajații pot depune, astfel, solicitări pentru concediu de odihnă, medical sau alte cereri de absență sau work from home, iar managerii pot evita suprapunerea de concedii și pot vedea dintr-o singură privire situația prezenței din cadrul departamentului. Mai mult, angajații pot cere cu ușurință modificări ale datelor personale.

WizOne for All poate fi personalizat în orice moment pentru a adăuga noi module sau funcționalități, astfel încât să se adapteze specificului activității oricărei companii.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right