Contact

SISTEM ERP WIZROM: WizPro

Enterprise Resource Planning ERP

WizPro ERP este cel mai popular sistem ERP din România în rândul companiilor mari care trebuie să mențină sub control activitățile financiar-contabile, de gestiune, logistică, vânzări, productie, precum și gestiunea mijloacelor fixe. Aceasta aplicație ERP oferă integrare și automatizare pentru toate aceste elemente de bază din activitatea oricărei companii și adaugă în plus și funcțiile CRM pentru managementul relației cu clienții, management de proiect, fluidizarea activităților de mentenanță și service și planificare a producției.

Suita software propusă de Wizrom este o soluție ERP care permite lucrul de pe numeroase dispozitive: computer, laptop, telefon mobil și tabletă cu sistemele de operare Android și iOS. De asemenea, în funcție de preferințe, puteți opta pentru a descărca și instala aplicația pe dispozitiv sau accesa funcționalitățile în cloud.

Sistem WizPro ERP în numere

  • 7.000 de companii mari din toată lumea utilizează acest program ERP
  • 128.000 de persoane care lucrează zilnic cu soluții ERP preferă suita WizPro
  • 10.000 de utilizatori din România au înlocuit vechiul sistem ERP cu WizPro ERP
Solicita oferta Vezi parerea clientilor

6 motive pentru a alege un sistem ERP performant:Beneficiile unui sistem ERP avansat:

Pentru activități de distribuție: un program ERP distribuție este ușor de utilizat pentru coordonarea activității departamentelor de vânzări, contabilitate și logistică prin acces comun la conturile clienților și operare de modificări în timp real.

Pentru companiile de producție: gestiune a stocurilor, automatizarea fluxurilor de lucru și corelarea activității de producție cu comenzile plasate de clienți în aceeași platformă de soft ERP producție.

Pentru industria serviciilor: departamentele de service, asistență clienți, vânzări și contabilitate pot verifica în orice moment situația conturilor clienților în interfața de sistem ERP servicii și pot recomanda servicii conexe relevante pentru fiecare client în parte.

PAREREA CLIENTILOR WIZROM

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100